Wilku89 Napisano 25 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Po zdjeciu lancucha, pokrecilem korbami kilka razy i co slysze? Jakies cichutkie trzaski w tych okolicach, wy tez tak macie, gdy nie macie zalozonego lancucha? takie pykanie cichutkie slychac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumb Napisano 25 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Kręci się normalnie, nie słychać podczas jazdy? Olej to, jak suport padnie to na pewno zauważysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 25 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 podczas jazdy nic nie slychac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Napisano 25 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 możliwe że to początek końca suportu, trzeszczy za cicho żeby było to słychać podczas jazdy, ale jednak trzeszczy :028: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 25 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 1400km i zdycha? Nie wierze Ale po sciagnieciu lancucha slychac u was takie pykanie cichutkie, czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Napisano 25 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 u mnie zupełnie nic nie słychać... odkąd wymieniłem suport sama korba raczej nie powinna wydawać dźwięków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdan Napisano 25 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 U mnie też coś takiego słychać, dodam że na nowym suporcie (tzn. 2-tygodniowym). Piasek się dostał pewnie, wystarczy jedno ziarnko :wink: Z drugiej strony wszystko zależy od tego z jakiej odległości słuchasz. U mnie przy odsunięciu ucha na odległość 15 cm od suportu jest cisza, a tuż przy suporcie pyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 26 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Eee, to jak piasek sie dostał to niech sie tam zadomowi, nie slychac nic podczas jazdy wiec gitesik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.