LuQ1 Napisano 30 Marca 2015 Napisano 30 Marca 2015 Gdzie mógłbym przymierzyć rowerki jak w temacie głównie chodzi mi o Kands Energy 1500, Rambler 9.0 i Kross Level A3, Byłem w Silesi i na 3 stawach ale szału w wyborze nie ma. Ew. okolice Mysłowic.
thesebafr Napisano 4 Kwietnia 2015 Napisano 4 Kwietnia 2015 Romet na Roździeńskiego, Twomark na Gałeczki w Chorzowie, na Tysiącleciu jest Republic Bikes, tam też jest kilka rowerów z tych firm. W centrum Kato na placu Wolności są 2 sklepy i na Chorzowskiej koło Ronda jeden
Aro666 Napisano 4 Kwietnia 2015 Napisano 4 Kwietnia 2015 Witaj, Na placu Wolności nie został już żaden sklep. Bikershop został przeniesiony jakoś pod koniec ubiegłego roku na ul.Brynowską 72, ale nie sądzę, że zamują się dystrybucją wymienionych przez Ciebie marek. Drugi sklep o którym wspomina thesebafr nie istnieje już od dosyć dawna... Sprawdź Unibike na Chorzowskiej (niebieskie bloki) - tam mają Kross'y. Ewentualnie Bike Atelier w budynku dawnego Juniora koło Superjednostki. Rowery Kands'a widziałem też w sprzedaży, w małym sklepiku rowerowym w Bogucicach na ul. Ludwika. W ostateczności zostaje jeszcze Tomed na Mikołowskiej. Pozdro.
thesebafr Napisano 4 Kwietnia 2015 Napisano 4 Kwietnia 2015 Ahh dawno nie byłem ale wydaję mi się, że Twomark jeszcze istnieje na ulicy Gałeczki, nawet na stronie internetowej jest adres taki a aktualizowana była kilka dni temu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.