argun Napisano 30 Marca 2015 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 (edytowane) Witam W sklepie zaproponowano mi amorek marki Spinner za 700 zł z blokada ( w manetce 1000zł) tylko ze pojecia nie mam jaki to model i nie moge wygooglowac czy to dobra cena na nim tez nie widzialem podanego mdelu waga ok 1650 gr na kolo tradycyjne 26 kolor bialy pisze na nim tylko Spinner ma ktos jakies typy?.powietrzno-olejowy.Podobno to wyzsza polka niz Aeris tak powiedzial mechanik. Pzdr Edytowane 30 Marca 2015 przez argun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 30 Marca 2015 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 To zapytaj się w tym sklepie co to konkretnie za model, zamiast bawić się w zgaduj-zgadula na forum. Chyba wiedzą co sprzedają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argun Napisano 30 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 (edytowane) Gdyby to bylo takie proste... to bym watku nie zakladal.Maja go do sprzedazy od klienta . ktory wygral go na zawodach Edytowane 30 Marca 2015 przez argun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 30 Marca 2015 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Jak ktoś "nie wie" co sprzedaje to znaczy że wie tylko kłamie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argun Napisano 30 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 dawno nie korzystalem z for internetowych i widze ze dobrze robilem odpowiedzi jak zwykle pomocne od troli temat mozna zamknac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 30 Marca 2015 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Jak się nie potrafi korzystać z forum to się ma odpowiedzi takiej samej jakości jak pytania ... Jak nie znasz modelu ... i wierzysz sprzedawcy że on też nie zna ... to przynajmniej pstryknij foto i pokaż je na forum wtedy można dyskutować ... W innym przypadku Wróżbita Maciej jest podobno najlepszy ... Wyślij SMS pod numer 74550 o treści: WM wraz z pytaniem Cena 1 SMSa - 4 zł (4,92 zł z VAT) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argun Napisano 30 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Dawniej mozna bylo zawsze uzyskac odpowiedz - widac bylo chec jej udzielenia a od pewnego czazu jest wlasnie tak... mozna udzielic odpowiedzi jak czlowiek a nie jak wy = trole juz wiem jaki okazuje sie ze cena bardzo dobra .Dziekuje za dobre... rady i ludzkie odpowiedzi macie problem ze soba i sie wyzywacie na forum temat rozwiazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g0sc Napisano 31 Marca 2015 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 (edytowane) Zrób zdjęcie to Ci pomożemy, co mam y wróżyć z fusów? Po za tym zapytaj o gwarancjię mam Aerisa wygranego na maratonie i nie posiada gwarancji bo nic do niego nie dostałem ot tak. Cena trochę duża sama manetka kosztuję u dystrybutora 150zł sam zamawiałem i zakładałem więc różnica 300zł? Chcą Cie zrobić chyba na kasę. Aerisa 320 26 kupisz nawet nowego nieraz na allegro za +-400zł. Edytowane 31 Marca 2015 przez g0sc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shotoo Napisano 22 Maja 2015 Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Prawdopodobnie chodzi tu o Spinner Aeris 650b bo takie były do wygrania na Mazovii właśnie w kolorze białym i o mniej więcej takiej wadze. Są to amortyzatory jak nazwa wskazuje na koło 27,5 ale 26 pewnie też będzie pasowało. Jeżdżę na takim amortyzatorze od kilku miesięcy i na pewno 700 zł nie jest wart, za mój zapłaciłem 400 zł. Na plus trzeba mu zaliczyć to że jest lekki i działa, niestety w moim przypadku przy ustawieniu zaleconego ciśnienia amortyzator był jak kamień, dlatego jeździłem przy dużo niższym co prawdopodobnie spowodowało to że amortyzator się lekko wykrzywił i jedna goleń wystaje mniej a druga o jakiś 1-2mm więcej. Jak ustaliłem w serwisie bluepill amortyzatory rozdawane na Mazovii mają gorszą specyfikację niż inne tzn. chyba ślizgi i coś jeszcze, no i wszystkie były białe. Kolejnym mankamentem jest również działanie blokady skoku, wiele brakuje jej do np Suntoura. Na plus trzeba zaliczyć dobrą obsługę serwisową dystrybutora i jeżeli myśli ktoś o zakupie spinnera aeris 650b to w tylko od dystrybutora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elton29 Napisano 4 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 A powie mi ktoś czy stukanie w tym amortyzatorze przy odbiciu jest normalne?? Kupiłem właśnie taki, wygrany, nowy i generalnie jeszcze się dociera ale te stuki są od początku, bawiłem się ciśnieniem i regulacją i dalej nic. Pamiętam ze kiedyś kupiłem spinnera też z jakiegoś maratonu i w ogóle w nim nie było oleju...nie chcę myśleć ze w tym może być podobnie... Ktoś jeszcze mam tego Aerisa 650b?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nonda Napisano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 A powie mi ktoś czy stukanie w tym amortyzatorze przy odbiciu jest normalne?? Kupiłem właśnie taki, wygrany, nowy i generalnie jeszcze się dociera ale te stuki są od początku, bawiłem się ciśnieniem i regulacją i dalej nic. Pamiętam ze kiedyś kupiłem spinnera też z jakiegoś maratonu i w ogóle w nim nie było oleju...nie chcę myśleć ze w tym może być podobnie... Ktoś jeszcze mam tego Aerisa 650b?? Wiadomo coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi