jacekkoz Napisano 25 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 całkiem niezłe http://video.google.pl/videoplay?docid=-8867862777896510907 Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master87 Napisano 25 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Hmmm.... no niezłe poza tym, że było już wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerman Napisano 25 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Dać jej flatlandówke!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 25 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Eee tam, też tak umiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jafo24 Napisano 25 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 szacuneczek dla tej Pani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unforgiven Napisano 25 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 takie figury to ja przed śniadaniem na rozgrzewke robie oczy z orbit mi wyskoczyły :eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil791 Napisano 25 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Tez tak potrafie ,tylko ze po lesie podgore i snieg po pas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 27 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Ma niezłe umiejętności, ale też specjalny rower, z wyjątkową geometrią, no i piasta z freecoasterem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joorek Napisano 28 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 MarciN to nie jest freecoaster tylko to jest rower z ostrym kołem a to jest Baaaaaaardzo duża różnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master87 Napisano 28 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Ostre koło to wiem ale co to jest "freecoaster"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrys17 Napisano 28 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Freecoaster - montowany najczesciej w rowerach typu BMX. Piasta z freecoasterem ma wlasciwosci takie ze gdy rower jedzie do tylu korba stoi w miejscu , nie kreci sie , a do przodu normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fylyp Napisano 30 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 ciekawe jak ten Freecoaster dzieła. z kąd piata wie że jedziesz do tyłu a nie pedałujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatMax Napisano 30 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 MAGIA .... abo KOMPUTERY ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joorek Napisano 30 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 może to roche pomoże i wyjaśni http://trial.choody.com/forum/forum_posts....2476&PN=0&TPN=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WILK Napisano 30 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Nie jestem pewien,ale ten rower na którym ta dziewczyna ćwiczy to cyrkowy sprzęt.Dawno temu w telewizji widziałem takie tricki.Własnie w cyrku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrys17 Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Tam z kolei to dziala na jeszcze innej zasadzie. Owszem rowery w cyrku maja freecoaster ale maja tez ostre kolo. Tzn ze gdzy rower jedzie do tylu pedaly stoja w miesjcu ale gdy jedzie do przodu kreca sie caly czas bez wzgledu na to czy sie pedaluje czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Skubana! Chyba znalazłem żonę Niech mi ktoś powie czy do normalnego roweru dualowego z kasetą 8ką można wsadzić takiego freecoastera? Bo to całkiem fajne jest wydaje mnie się. I w zasadzie to że korba się kręci jak się prowadzi do tyłu przeszkadza mi nawet jak wyciągam rower z piwnicy nie mówiąc już o ewentualnym świrowaniu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrys17 Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Szczerze mówiac to nie spotkalem sie z freecoasterem na 8-ke ale nie mowie ze takich nie ma. Mozliwe ze sa, ale zapewne drogie , ciezkie i trudno dostepne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Sorry za pomyłkę, a tak poza tym wydaje mi się że freecoaster raczej do SS pasuje, podobo średnio z ich wytrzymałością i dostępnością. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.