Razill Napisano 6 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam ponownie mam nadzieję że nie męczę za bardzo, ale porównywałem geometrię mojej ramy oraz accenta w rozmiarze: "L" i wychodzi mniej więcej na to iż górna rura jest dłuższa o ok 2cm natomiast w przypadku podsiodłowej ta różnica staje się większa. Zastanawiam się czy różnica na poziomie 2 cm jest na tyle znacząca aby był sens zmieniać ramę czy też wystarczy o nadrobić mostkiem? Długość podsiodłowej sądzę że można uzyskać odpowiednią sztycą. Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez Razill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leniu Napisano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Razill, przecież nikt Ci nie broni poeksperymentować ze starą ramą. Z tego co pamietam Tobie nic nie przeszkadza w tej ramie więc ciśnienia nie ma... Możesz sprawdzić dłuższy mostek i sztyce z offsetem ... sam zobaczysz jak się będzie jeździło. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi