Skocz do zawartości

[rower] Zakup roweru MTB do ok 1000PLN w 2015r

darekodz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam forumowiczow,

To moj pierwszy wpis na tym forum wiec nie potraktujcie mnie "zbyt ostro" :bye2:

Kupuje rower (a wlasciwie 2 - dla mnie i dla zony - bede sie roznily jedynie wielkoscia ramy (17 i 19)) - cena do 1000PLN czyli wybor padl na kands energy 1300 via allegro (http://allegro.pl/super-rower-26-mtb-kands-1300-alivio-kurier-0zl-i5193907381.html) (bo 150PLN/rower moge dolozyc...). Odrobilem zadanie domowe - poczytalem i z publikacji ktore przegladalem wynika ze WARTO.

Pytanie jest wiec krotkie (coby nie zanudzac bo takie pytanie pewnie juz sie gdzie kiedys przewijalo - ale czasy tez sie zmieniaja i byc pojawilo sie cos nowego): czy obecnie jest na rynku cos lepszego w tym przedziale cenowym?

Dla tych ktorzy chcieliby mi doradzic "doloz 200PLN i kup cos innego": NIE - rowery mialy byc do 1000PLN wiec budzet juz jest w zasadzie przekroczony.

• 4 tygodnie później...
Napisano

Rowerki juz kupione i jestesmy zadowoleni:)

Zona nie chciala damskiej ramy coby wygladac "full professional" na trasie. Polecam kolor bialy dla kobiet - wygladacie na nich super!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.