marput Napisano 29 Marca 2015 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Witam wytargałem z garażu taki rower dziś go trochę ogarnąłem tak wyglądał na początku,co on wart? co to za marka około który rok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidX Napisano 29 Marca 2015 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Daj lepsze zdjęcia i do tego pokaż trochę detali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marput Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Lepsze podobny rower ma nazwe raleigh lecz to chyba nie to samo na felgach ma made in germany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex61 Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Nie wiem co to za rower i z ktòrego roku, ale wiem na pewno, że warto pojeździć rowerem. Nie liczy się narzędzie, ale rzemieślnik. Nasmaruj łożyska, napompuj koła i do roboty. Do zobaczenia na trasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marput Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 na pewno bede smigał ale chcial bym sie coś s wiecej o nim dowiedzieć ile jest wart itd jeszcze troche pracy przy nim jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.