kristofer123456 Napisano 29 Marca 2015 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Witam.Możecie mi pomóc wycenie tego roweru? Jest to chyba model wydany 2012r, ale mogę się mylić Szczerze mówiąc, w internecie nie ma na temat tego roweru bardzo dużo informaji, a tym bardziej "ze święcą" go szukać na aukcjach itp. Oto specyfikacja:RAMA: ALUMINIUM - 60 CMWIDELEC: SUPRA CARBONKORBA: SHIMANO 105PRZERZUTKA PRZÓD: SHIMANO 105PRZERZUTKA TYŁ: SHIMANO 105HAMULCE: SHIMANO 105KLAMKOMANETKI: SHIMANO 105KOŁA: DPX ALUMINIUM 6061-T6KIEROWNICA: RITCHEYMOSTEK: RITCHEY BUTTED 6061OPONY : SCHWALBE DURANO PLUSSIODŁO : SUPRA PEDAŁY : UNION K369 Ponadto w zestawie są:ROGI : PROFILE DESIGN JAMMER GT AEROBARPOMPKA : LEZYNE ROAD DRIVE Z góry dzięki za odpowiedzi.Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 29 Marca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Ten model Sensy, jak był nowy mógł kosztować jakieś 3,5 tys. - 4 tys.PLNów - te rowery są/były znane z atrakcyjnych cen.Ten sklep od lat sprzedaje tą markę.Poczytaj stare "Reviews" (są datowane), dotyczące tego modelu - będziesz wiedział więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kristofer123456 Napisano 29 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Dzięki za szybką odpowiedź, możecie mi jeszcze powiedzieć za ile mógłbym go sprzedać z danym wyposażeniem, bo nabyłem go jesienią za, jak mi się wydaje atrakcyjną cenę... 1800zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.