Wawrzyniec_W Napisano 29 Marca 2015 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Planuję zakup roweru i w związku z tym prosiłbym o opinie na temat sklepów w Jeleniej Górze. Głównie chodzi mi o to, gdzie mogą chcieć wcisnąć mi jakiś kit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 8 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Polecam Pro-Bike na Poznańskiej - zawsze bez problemów pomogli i doradzili. Dobry na pewno też jest Formicki przy drodze na Karpacz A i w JG magazyn ma chyba rowerowy.com ale stacjonarnego sklepu to raczej nie mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafik_LBN Napisano 17 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 rowerowy.com to raczej Zielona Góra, blisko ale nie to miasto. Przynajmniej z pod tego adrsu zawsze paczki otrzymywałem. Formickiego szczerze można polecić w sprawie i doradztwa jak i cen. Idzie się z chłopakami dogadać w sprawie cen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.