Skocz do zawartości

[rower] Ghost AMR 5900

gixeer

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tyle ile ktos da... Np. patrzac na jego stan, a wyglada naprawde dobrze, moze dalbym 4k, bo nie sepie jak idiota kazdej zlotowki, podoba mi sie to kupuje.

Dla porownania dodam, ze sprzedalem w identycznym rozmiarze takiego Ghosta, ale ze starsza rama - kwestia profilowania rur, bo ksztalt ramy i zaiechy identyczny za 3750, jakie roznice.

Przerzutki XT, manetki Deore SL, kaseta SLX /300km/ , lancuch XT /300km/ korba Deore 2014 /300km/ damper X-Fusion / najwyzszy model/ amor Revelation 150mm Air u-turn / 2 letni/ i co zasadniecze sztyca Reverb roczna, hample avidy J7 ale z tarczami XX, opony HD, kola ogolnie podobne, zelastwo rowniez, choc wole Syncrosa....MOja ramka nie do zajechania, rznela 4 lata po Beskidach, teraz rznie u kolegi, ktory jest zadowolony. Katy troche niedzisiejsze, jak na standardy enduro, ale jak Allmountain jest dobrze.

Mysl.

Napisano

Tak patrze to szkoda, ze Fox sztywnej oski nie ma.

Kolega nie napisal, ile kosztuje nowy samochod w salonie a ile tuz po wyjechaniu z niego...., podobnie z rowerem.

Napisano

Pewnie Ci powiedza, ze nie.Ja majac 188cm wzrostu w zyciu juz bym nie poszedl w ten rozmiar, czyli podsiodlowka 48cm. Mysle, ze sie nada i bedzie optymalny, chyba, ze chcesz jezdzic agresywnie w gorach, wtedy poszukalbym czegos mniejszego.

Geometria - http://ep1.pinkbike.org/p4pb8402504/p4pb8402504.jpg 

Napisano

A czy tam jakichś problemów z pękaniem ram nie było ?

Nie wnikam w wegiel, bo nie slyszalem, ale alu, ani nie widzialem, ani nie mialem, ani nie czytalem..., silne cholerstwo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...