Skocz do zawartości

Co to za rower?

Gość martyna0806

Rekomendowane odpowiedzi

Gość martyna0806
Napisano

post-184399-0-69728200-1427571596_thumb.jpgWitam. Mam prośbę. Czy ktoś wie co to jest za rower? Wiem tylko tyle, że Shimano i nic więcej. Może ktoś podał by więcej danych tego roweru, jakąś dokładniejszą nazwę. Ktoś mi powiedział, że to Laguna potocznie zwana różową lub błękitną. Nie mam pojęcia co oznaczają te nazwy potoczne. Sprawdzając w internecie nie zgadza mi się zbyt wiele szczegółów rama, ster jedynie podobne są koła. Byłabym bardzo wdzięczna. Z góry przepraszam za niską jakość zdjęć. 

Napisano

Nie ważne jak się ten rower nazywa i z jakiego marketu pochodzi ... jest to kiepski pojazd roweropodobny, który nie jest wart czasu spędzonego w sieci na poszukiwaniu jego nazwy.

Natomiast ważne jest, aby jako nowy użytkownik zapoznałaś się z regulaminem i sposobem zakładania nowych tematów na forum ...

Raport..

Pozdro

Napisano

Potocznie to coś nazywa się makrokeszem, makroszitem, czyli jest to rower z supermarketu.

Cechą tych rowerów jest ciężka o wymyślnym kształcie rama, niesamowire koła i amoryzacja obu kół która nie działa oraz znacząca masa roweru.

Rower kiepskiej/podłej jakości dla nieświadomych nabywców naciągniętych jego wyglądem i ekstra ceną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...