fobi Napisano 24 Lipca 2006 Napisano 24 Lipca 2006 cześć, moje pięknę oświetlenie na tył(LD260) nie pasuje do nowego roweru... Znacie może namiar na sklep gdzie można kupić obejmy Cat Eye w różnych rozmiarach ? Na stronie firmowej oczywiście są i to za całego dolara, tylko obawiam się że nie przyślą do Polski takiego mega zakupu.
bialykom Napisano 25 Lipca 2006 Napisano 25 Lipca 2006 http://cyklotur.pl/exec.php?C=Sz2&S1=PRODU...00&LL=10&PZTA=2 tylko ta cena :/
fobi Napisano 25 Lipca 2006 Autor Napisano 25 Lipca 2006 o, dzięki ! Co prawda na stronie nie widzę żeby mieli tą co potrzebuję ale już wiem gdzie uderzać.
Mefisto Napisano 25 Lipca 2006 Napisano 25 Lipca 2006 fobi a może po prostu użyj takiej taśmy (hmm jak ją opisać??), że da się ją zacisnąć ale w drugą stronę nie pójdzie... mam nadzieje, że wiesz o co mi chodz . O! taką taśmą spina się np. kable w kompie - tylko poszukaj większej. Może dało by się nią przyczepić twój uchwyt?
bialykom Napisano 25 Lipca 2006 Napisano 25 Lipca 2006 chodzi ci o tzw. zipy. a do czego przymocowac uchwyt lampki?
Mefisto Napisano 25 Lipca 2006 Napisano 25 Lipca 2006 no właśnie ZIPY! Nie wiem do czego przyczepić uchwyt, nie wiem jak wygląda ten konkretny. Jednak jestem pewien, że da się to zrobić. Np. Założyć uchwyt tylko z tylnej strony (najwyżej odłamać przednią ) i "przytroczyć" go dwoma zipami. Ciężko to tak na sucho bez rysunków wyjaśnić. na pewno się jakoś da :wink:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.