thomash Napisano 24 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Trochę osób ze Szczecina jest na forum więc może kiedyś zorganizujemy jakiś wypad większą grupą ? na razie kilka moich propozycji: 26 lipca, Środa - Wycieczka do Niemiec, spotykamy się na Głębokim, granice przekraczamy w Buku. Za zachodnią granicą trochę się pokręcimy po asfaltach, nie znamy trasy więc coś się jeszcze wymyśli. Jedziemy pierwszy raz więc możemy trochę pobłądzić . Powrót prawdopodobnie też przez Buk. Całość może mieć ok. 60-70km (start i meta Głębokie), ale myśle żeby jeszcze dodać pare km. na razie jadę ja i Xsystoff, tempo średnie ok 25km/h, cały czas po szosie. Kolejna wycieczka trochę dłuższa, termin do ustalenia, od 29-30 lipca do 3-4 sierpnia. Trasa Głebokie-Dobra-Buk-Dobieszczyn-Nowe Warpno-Trzebież-Głebokie, 85km, szosa. Szczecinianie wpisywać się . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turbodreamer Napisano 26 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Witam.Nie jestem ze Szczecina,ale ze Stargardu i mógłbym spokojnie do was dojechać,bo już mam dość samotnych wycieczek. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 26 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Dzisiaj udała nam się wycieczka do Niemiec, chętnych więcej niestety nie było. Kolejna dłuższa wyprawa w sobote, znowu do Niemiec, najprawdopodobniej przejazd przez przejście w Buku, nastepnie na północ do Ahlbeck. Za zachodnio granicą będzie ok 65-70km, start i meta na Głębokim więc w sumie będzie ok 94km (plus dojazd indywidualnie na Głebokie). Średnia wyjdzie ok 25-26km/h. U zachodnich sąsiadów wspaniałe szosy więc zapraszam. Start godzina 7.00 @Turbodreamer - w jaki sposób mógłbyś dojechać na Głębokie ? Zaczynamy dośc wcześnie więc moga być problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
celciusz Napisano 28 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 a moze jakas wycieczka do puszczy bukowej po szosie nie przepadam pedalowac za bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turbodreamer Napisano 29 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Na puszcze pisze się jak najbardziej.Bo teraz prawie tylko tam jeżdże,ale sam.Chętnie bym z kimś pojeździł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 29 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Kurcze, ja mam anjbliżej do puszczy Bukowej, ok 3km i do tej pory nikt z forum tam nie jeździł :/. Za tydzień w niedzielę wyjeżdżam, ale w tym tygodniu możemy się ustawić do Bukowej, napiszscie tylko szosa czy teren i jaki dystans mniej więcej . Odezwijcie się gg:5896029 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turbodreamer Napisano 29 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Jeśli dobrze mi się wydaje,to chyba dwa tygodnie temu Cię mijałem na czerwonym szlaku.Mnie teren interesuje szczególnie,a dystans nie ma znaczenia,można pojeździć całe popołudnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 29 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Ja po puszczy jeżdżę głównie w okolicach Binowa, często po szosie w puszczy, od podjuch do kijewa, Okolice Glinnej, czasami nad Miedwie itd. Tylko teraz wolałbym spokojniej pojeźdzc po szosie - stery mi padają a za tydzień jadę z rowerem na 2 tygodnie w góry i chciałbym żeby to wszystko jeszcze bez wymiany wytrzymał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zetinho Napisano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 No znalażłem Szczeciniaków!! Słuchajcie kiedy jakaś następna wyprawa?? Bo mi smutno tak troche samemu jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Bo mi smutno tak troche samemu jeździć Oooo widze, ze dotarles na to forum Ze mna juz jezdziles :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zetinho Napisano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Krzysiek...musimy wiecej bikerów "zesfatać" razem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 5 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Zetinho, może będziesz chętny na wypad pod koniec sierpnia Szczecin-Pobierowo-Szczecin, ok 220km ? Wracam 19 sierpnia z gór, więc można jeszcze zrobić wypad Nowe Warpno-Trzebież. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zetinho Napisano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Dobry pomysł... Ale wolne mam tylko weekendy...w środku tygodnia dłuższe trasy odpadają.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 5 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Więc może 26 lub 27 sierpień, sobota lub niedziela wypad nad morze. Mielibyśmy na razie łącznie z Tobą 4 osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zetinho Napisano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Wolałbym 26 sierpnia w sobote... Zatem kombinujmy więcej kolarzy na ta wycieczkę!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 5 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Może i być 26, tylko pod uwagę trzeba wziąśc tempo - jedziemy raczej turystycznie, więc bez żadnych sprintów itd . Średnia w obie strony ok 24-25km/h myślę że mogłaby wyjśc. Wyjazd wcześnie z rana ~6.00, nad morzem jakaś rybka, odpoczynek i wracamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zetinho Napisano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Jestem ZA.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Jakby ktoś był chętny na jutrzejszy wyjazd ze Stargardu do Ińska - to zapraszam. Godz. 9.00 na Placu Wolności. Wtą i nazad około 100, trasa 60:40 (szosa:lasy). Możecie podjechać pociągiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 21 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Wstępnie na sobote 26 sierpnia planujemy wypad nad morze do Pobierowa ok 200-230km. Start ok 6.00, liczę ok 5 godzin w jedną stronę spokojnym tempem. Chwila odpoczynku, coś zjemy i wracamy. Czekam na chętnych Kolega Turbodreamer jedzie ze stargardu, więc może stamtą jeszcze będą chętny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Chrześnica kończy 18-tkę - odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanku Napisano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Cześć! W razie czego to jest paru chętnych chłopaków z Polic, aczkolwiek nad morze w tą sobote nie pasuje (praca) Ale jedziemy jutro przez Głębokie -> Dobrą -> Dobieszczyn -> Nowe Warpno -> Podgrodzie, następnie powrót przez Tanowo do Polic. Jacyś chętni na podobną wycieczke w przyszłości ? Pozdrowienia od nowego :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 24 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 No to zbiera się ciekawa grupka . A może pasowałoby wam 29-31 sierpnia nad morze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanku Napisano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Mi pasowałby dopiero 1-2 wrzesień,wcześniej w pracy będe. Ale zapytam, może innym pasuje w waszym terminie. A tymczasem zaraz wsiadam na 2 kółka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 24 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 To może jakoś wspólnie ustalimy termin, chodzi o to żeby jechać sobie spokojnie w więcej osób, a nie w 2-3 osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turbodreamer Napisano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Do końca wakacji pasuje mi w każdy dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.