Mod Team adamos Napisano 29 Października 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Farba Volvo dostępna u dealerów Volvo w UK.http://road.cc/content/news/169901-volvos-controversial-life-paint-now-available-dealers-across-uk-videoPS. Muszę pogadać z kumplem, który robi w Volvo Polska. Może skręci puszeczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gpawel76 Napisano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Cześć. Posiadam dwie sztuki tego wynalazku wieczorem zrobię zdjęcie kasku tym spryskanego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gpawel76 Napisano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Tak na szybko robione w garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jka Napisano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Tak na szybko robione w garażu Ale co ! nic nie ma. O teraz już widać. jka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gpawel76 Napisano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 A teraz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 28 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Gdzie dostałeś farbki? Jak z trwałością? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gpawel76 Napisano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Kupione w GB 15 funtów za sztukę. Co do trwałości się nie wypowiem bo mam je od 4 dni i jeszcze nie miałem okazji jeździć w tym na dworze. Jutro wstawię kask pod prysznic i zobaczymy jak szybko zejdzie ten środek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rider1203 Napisano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Też mam ten spray tylko że z etykietą Albedo100 ( to jest ten sam produkt, Volvo ma po poprostu swoją etykietę) , wrzucę w poniedziałek kilka fotek, mam wersje na ubrania i permanentną. Zauważyłem że wersją permanentną lepiej jest spryskać same obręcze na kołach, zamiast całej ramy bo ma lekko szarawy odcień (można usunąć np spirytusem), wersja na ubrania jest w 100% bezbarwna. Kupiłem u polskiego dystrybutora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jka Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 wrzucę w poniedziałek kilka fotek, Poniedziałek minął a fotek jak nie ma tak nie ma Można prosić o jakieś. jka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziwonia Napisano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 I ktoś może coś polecić a propos tych sprajów? Szukam czegoś takiego, bo mimo niewielkiego doświadczenia na drogach już wiem, jak bolesna może być kolizja z samochodem, gdzie kierowca się tłumaczy "ale ja Pani nie widziałem"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Na to "niewidzenie" przez kierowców niestety żadne spraye, lampki, światełka i odblaski nie pomogą. To częste tłumaczenie które rzadko jest prawdą. Jak masz przepisowo oświetlony rower dobrymi lampkami to powinno wystarczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziwonia Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Wtedy też miałam, ale to chyba za mało. Dobrze, że mi się nic wielkiego nie stało, ale rower do kasacji. Teraz kupiłam sobie lepszy model, do tego też OC dla rowerzystów, więc jakby co finansowo już raczej nie stracę w razie czego. Ale mimo wszystko wolałabym dmuchać na zimne, bo kontakt z samochodem to nie jest nic przyjemnego i wolałabym tego uniknąć... Jakbym siebie i rower spsikała czymś takim nie ma opcji, żeby mnie nie zauważyli. Jestem ciekawa, czy są w PL profesjonalne farby dostępne, bo Life Paint gpawla wygląda raczej jak sztuczny śnieg w proszku, niż wynalazek Volvo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.