BajkowiecxD Napisano 1 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 skakanie? jedyne skakanie to bedzie z krawężnika Myślę że dadzą radę, dużo nie waże więc ciężar mój wytrzymają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michauuu Napisano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 skoro nie będziesz skakać,a koła ograniczają cię co do naprawdę mocnych tras to po co ci taka szerokość kierownicy i mostek enduro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 2 Kwietnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 A propos kierownic- jest jeszcze Thomson w nieco lepszej cenie niż NS http://www.cyklomania.pl/thomson-kierownica-all-mountain-carbon-rise-730-12,id3590.html. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 skoro nie będziesz skakać,a koła ograniczają cię co do naprawdę mocnych tras to po co ci taka szerokość kierownicy i mostek enduro? Bo mu tak wygodnie? Panowie, serio - dopóki projekt nie osiągnie takiego stanu: nie ma sensu obnosić się ze swoją mundrościom, bo projekt mieści się w granicach przyzwoitości. Poza tym niech się chłopak pouczy sam na błędach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 2 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 @Sol, dobrze prawisz A propos kierownic- jest jeszcze Thomson w nieco lepszej cenie niż NS http://www.cyklomania.pl/thomson-kierownica-all-mountain-carbon-rise-730-12,id3590.html. Dzięki ! Co prawda, kierownice Ns Bikes, moge mieć już nową za 400zł, ale za to Thomson przyciąga mnie mniejszym wzniosem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Zatem czekamy na wersję oficjalną, dobrą rozpiskę i fotki. Coś z tego wyjdzie, choć chyba nawet sam właściciel jeszcze do końca nie jest pewny co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Co wyjdzie, to wyjdzie. Ja takim Ellsworthem jeździłbym po bułki aż by dym szedł spod siodełka. Rower z pewnością nietypowy i unikatowy w skali sołectwa. Zupełnie jak moja Cobia. Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 9 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Za około miesiąc będą pieniądze, niestety życie pokrzyżowało mi plany i nie ma szans na karbonową kiere. Będzie: http://www.karbonowy.pl/sztyce/1853-aerozine-xp-zero-309mm-sztyca-czarna.html#/dlugosc400mm http://www.karbonowy.pl/siodelka/1349-selle-italia-c2-gel-flow-siodelko-czarne.htmlhttp://rowerowy.com/sklep/czesci/kierownice-redukcje/extreme/prod/spank-oozy-760Jakieś za, przeciw? Może jakies propozycje a propo tych części? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 tak jak już koledzy Ci napisali, tak szeroka kierownica z tak krótkim mostkiem w tej ramie nie będzie dobrze jeździła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 9 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Bzdura, jak pisałem jeździłem na tej ramie tydzień i dobrze mi się smigalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 10 Maja 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 tak jak już koledzy Ci napisali, tak szeroka kierownica z tak krótkim mostkiem w tej ramie nie będzie dobrze jeździła. Oczywiście te stwierdzenia są poparte daleko idącą wiedzą praktyczną i doświadczeniami z tą dokładnie ramą,nie? Jeśli Autor chce, to niech założy, najwyżej sam się przekona o słuszności decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Tylko mimochodem zaznaczę, że 740 mm to nie jest szeroka kiera. To jest normalna kiera Dbrnc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 14 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Poczyniłem takie zamówienie, niestety kupiłem zły rozmiar sztycy i jeszcze jej nie odmieniłem, jak już zamontuje wrzucę fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 (edytowane) Temat wyglada trochę jak fanaberia dzieciaka za kasę rodziców;) Fajnie móc sie tak pobawić... Dodaje do obserwowanych z ciekawości, ramą chyba dluuuuuuuuuuuuuuuuuugo wisiała na Allegro i sam kilka razy przez sekundę sie zastanawiałem. Edytowane 14 Czerwca 2015 przez rmn1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yotomeczek Napisano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Tyle kasy za takie siodło? Ani lekkie ani super wygodne... nie bez powodu sporo tego na allegro ląduje - ja moje też sprzedam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 15 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Temat wyglada trochę jak fanaberia dzieciaka za kasę rodziców;) Fajnie móc sie tak pobawić... Dodaje do obserwowanych z ciekawości, ramą chyba dluuuuuuuuuuuuuuuuuugo wisiała na Allegro i sam kilka razy przez sekundę sie zastanawiałem. Bo tak trochę jest ale nie wstydzę się tego. Na szczęście stać mnie na taką zabawkę. Wiadomo, jak bym był naprawdę bogaty, to bym złożył go za jednym razem, no ale coż... nie narzekam Oj, rama długo wisiała, sam się nad nią zastanawiałem z pół roku, aż pojechałem po nią osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 A nie prościej byłoby kupić cały szpejt do tego Ellswortha budżetowo a potem w miarę napływu gotówki wymieniać na elementy docelowe. Tak rower by już cieszył jazdą a nie tylko widokiem ze stojaka. BajkowiecxD, niestety musze się zgodzić z kolegami, że robisz to źle. Żeby nie było tak, że jak już skończysz projekt ... to niewiele pozostanie ci z niego radości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 26 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Nie wiem, może i tak zrobie, w każdym razie w tej chwili nie mam nawet na piwo xd może we wrześniu się coś zmieni po 18-stce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 No to ładnie Cie stać na taką zabawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrovka Napisano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Mozna sie wpisac? Skoro to kasa rodzicow to moze mostek RENTHAL? 40mm tylko 116g Co do krotkiego mostka I stylu XC - jezeli budujacy nie ma cisnienia na medale I moze sobie pozwolic czasami na oderwanie przedniego kola przy podjezdzie,to krotki mostek jest rownoznaczny z niesamowita zwinnoscia Sam zalozylem 40mm na XC 29 i nie szybko to zmienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 12 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 mrovka, można prosić o link? nie mam cisnienia na medale, nie wiem czy w ogóle będe startował gdzieś w zawodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrovka Napisano 12 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 (edytowane) Nie dam rady wkleic linku - ale poszukaj RENTHAL APEX na ebay /masz do wyboru najrozniejsze dlugosci/ na pewno znajdziesz Edytowane 12 Lipca 2015 przez mrovka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipla Napisano 12 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Za taką kasę bym fajnego HT kupił no ale cóż...Podziwiam i powodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 13 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 kurde, fajowy ten mostek tylko trochę tak kolorami mi nie pasuje :/ chodzi o ten brąz Ipla, ale ht to nie full Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrovka Napisano 19 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 U mnie natomiast fajnie komponuje sie to z goleniami i niebieskim malowaniem kierki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi