Venec Napisano 27 Marca 2015 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Panowie, prosta sprawa. Chcę pomalować stalową ramę proszkowo a później dać naklejki. Warsztaty do których dzwoniłem mówią że naklejek po malowaniu nie kleją. Szukać dalej takiego warsztatu (bo jednak się klei) czy próbować jakoś to samemu zrobić i po tym je zabezpieczyć w jakiś sposób? Jak tak, to jaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NorbiBxl Napisano 27 Marca 2015 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Jesli to naklejki z foli to naklejisz sam lub naklei ci kazdy punkt robiacy szyldy i banery, ale jesli to decale (kalkomanie) to nie kazdy sie podejmei bo latwo je uszkodzic przenoszac. Miska wody i duzo cierpliwosci i jedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Venec Napisano 27 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Z folii, folii. Naklejenie tego to nie problem, gorzej z zabezpieczeniem ich przed otarciami bo pojęcia nie mam jak to zrobić i stąd ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SklepeBike_pl Napisano 27 Marca 2015 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 W takim razie do zabezpieczenia daj do punktu z szyldami czy banerami i już oni się tym zajmią,bo samo naklejanie przy użyciu folii jest banalnie proste i spokojnie sobie poradzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NorbiBxl Napisano 27 Marca 2015 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Ja pewnie bym zrobil tak ze po odebraniu z lakierni nakleilbym folie i podjechal do lakiernika samochodowego zeby trysnal jakims bezbarwnym lakierem (polysk, polmat co kto lubi) Folie szukaj jak najciensze, trudniej sie nakladaja ale efekt lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.