PanRowerek Napisano 26 Marca 2015 Napisano 26 Marca 2015 Witam. Ostatnio wpadłem na pomysł żeby zrobić ten temat, gdyż każdy kto szuka nowej lampki chciałby jednak ujrzeć jak wygląda, działa i sprawuje się w rzeczywistośći. Prosiłbym abyście pochwalili się swoim oświetleniem. Krótkie zasady: najlepiej abyście podali nazwe, zdjęcia (bądź filmik) lampek w dzień i w nocy (jak świecą w nocy), oraz może krótką recenzję. Za wszystkie lampki przez was pokazane na zdjęciach bardzo dziękuję. Dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam.
Forest89 Napisano 26 Marca 2015 Napisano 26 Marca 2015 Ja się zaopatrzyłem w EDC X1 3x XP-L od Grega ze swiatelka.pl. Nie testowałem jej jeszcze na rowerze, ale już wiem, że jest więcej jak dobrze, można rzecz przerost formy nad treścią. W tak małej lampce tyle światła to jak miecz świetlny Zeusa Lampka tania nie jest, ale super wykonana no i ma 1800lm, żadne tam Mactronici czy Cateye nie dorównają no i jest uniwersalna można ją wziąć w łapę i iść na spacer po lesie ze światłem jak w dzień... Tak świeci. Aparat trochę skupił się na środku, w rzeczywistości świeci jeszcze szerzej... Fota robiona w całkowitej ciemności.
PanRowerek Napisano 26 Marca 2015 Autor Napisano 26 Marca 2015 Łał naprawdę niezła lampka @Forest89. Efekt oszałamiający. p.s. Ile cię ta lampka kosztowała?
siimon Napisano 26 Marca 2015 Napisano 26 Marca 2015 Zdaje mi się czy forum dorobiło się etatowego animatora
Mod Team anarchy Napisano 26 Marca 2015 Mod Team Napisano 26 Marca 2015 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.