szyjut Napisano 26 Marca 2015 Napisano 26 Marca 2015 Witam, niestety jestem laikiem w temacie rowerów. Mam okazję kupić poniżej 100zł rower Gazelle extreme. Jest to rower dla dziecka i wydaję mi się że jest on lepszy niż to co dostał na komunie. To parametry: rama: 41 cm, koła: 24'', stan opon: bardzo dobry, hamulce: V-brake + w pedałach, osprzęt: Shimano nexus 3, oświetlenie: przód i tył na baterie, osłona łańcucha, błotniki, dzwonek, nóżka. galeria tego roweru: http://www.aukcjoner.pl/gallery/019644434-1.html#I1 pozdrawiam
Kaczorak Napisano 26 Marca 2015 Napisano 26 Marca 2015 Za mniej jak 100 pln pewnie że warto. Przeczyścić i kapnąć smarem gdzie nie gdzie do tego wyczyścić i przesmarować łańcuch plus wyczyścić zębatki z nalotu rdzawego i będzie elegancki rower na którym Twoja pociecha połknie nie jeden kilometr
lajtspid Napisano 26 Marca 2015 Napisano 26 Marca 2015 100 zł? Bardzo dobra cena, wręcz śmiesznie niska. Rower bardzo fajny i wygląda na zadbany, ale upewnij się że tylna piasta jest w pełni sprawna - są tam biegi (chyba 3) i hamulec torpedo - jeśli coś szwankuje to może skutecznie zepsuć dziecku przyjemność z jazdy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.