JimmyBond Napisano 25 Marca 2015 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Witam, po dłuższym oszczędzaniu udało mi się nabyć Canyon'a Endurace AL 6.0 deep black ano yellow. Docelowo zamierzam kupić pedały zatrzaskowe, ale to się wiąże z kupnem butów, więc najwcześniej zaopatrzę się w takowe po kolejnej wypłacie w następnym miesiącu, do tego czasu jednak chciałbym kupić tymczasowe jakieś pedały platformowe, ale kompletnie niewiem jakie, w ogóle istnieje coś takiego jak pedały szosowe platformy? Jeśli nie to czym się kierować przy ewentualnym wyborze? To mój pierwszy post, więc z góry proszę o wyrozumiałość, z góry tez przepraszam jeśli pomyliłem sekcje i wkleiłem topic do złego działu. Z góry dziękuje za jakąkolwiek pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 25 Marca 2015 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Jeśli to zakup na miesiąc to kup jakiekolwiek najtańsze z metalową ramką. Ja nie widzę sensu inwestycji większej niż minimum jeśli po zakupie spd nie będziesz z tych korzystał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.