mlun Napisano 25 Marca 2015 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Witam, znalazłem taki amorek i wstępnie się już dogadałem. Wygląda, że jest ok ale czy ktoś może ocenić czy warto się pchać w niego http://olx.pl/oferta/amortyzator-suntour-raidon-lod-air-100mm-okazja-CID767-ID9u4VW.html ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 25 Marca 2015 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Drogo jak na Raidona. 2 tyg temu taniej sprzedałem Axona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlun Napisano 25 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Jaka cena myślisz jest odpowiednia? Tu gość pisze, że niby praktycznie nowy(choć nie chce mi się w to wierzyć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 25 Marca 2015 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Też tak średnio z tą nowością zobacz na zdjęcie jak wygląda pokrętło blokady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlun Napisano 25 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 (edytowane) No po tym pokrętle właśnie też zobaczyłem. Pokrętło pokrętłem ale nie wydaje się poobijany itp. także w złym stanie chyba nie powinien być.Zobaczę ile mi się uda z ceną zejść. Zdjęty z gianta z roku 2012 czyli teoretycznie troszkę ponad 2 lata ma. Edytowane 25 Marca 2015 przez mlun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 25 Marca 2015 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 (edytowane) To jest rocznik 2010/2011. Edytowane 25 Marca 2015 przez ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi