paul997 Napisano 25 Marca 2015 Napisano 25 Marca 2015 Po pierwszym wyścigu okazało się, że w warunkach bojowych moja mała ścigantka nie ma potrzeby zmiany przełożeń z przodu. W związku z tym zastanawiam się nad wyrzuceniem przedniej, nierozbieralnej korby i suportu i być może całego zestawu zmieniarki z przodu. Sprawa rozbija się tylko o korbę. Nie udaje mi się znaleźć nic sensownego w długości 160mm. Cena powiedzmy do 200 zł, wiadomo - im mniej tym lepiej. Bardziej należy patrzeć na wagę niż na sztywność, spokojnie może też być na kwadrat. Obecnie założona jest nierozbieralna korba Suntoura opisana jako "CW-XCC-T102 42-34-24-PBG CG 160". Potraficie mi coś podrzucić?
Root Admin Mieciu Napisano 25 Marca 2015 Root Admin Napisano 25 Marca 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.