Skocz do zawartości

[bezpieczeństwo] Hövding Airbag - poduszka powietrzna dla rowerzystów

PanRowerek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. :icon_wink:

Ostatnio w internecie znalazłem coś takiego Hövding Airbag.

Jest to poduszka powietrzna dla rowerzystów :woot: . Fajnie że ktoś zwrócił uwage na zwiększenie bezpieczeństwa dla rowerzystów :thumbsup: . Wynalazek ten jest dla mnie ciekawy, jak i jest fajną nowinką techniczną :002: . Jednak sam niewiem co o tym sądzić :blink: , ja oceniam go na plus :thumbsup: .

Jednak chciałbym wiedzieć co sądzą sami rowerzyści o powyższym wynalazku? :icon_confused:

Pozdrawiam. :icon_wink:

Napisano

Po pierwsze cena po drugie jednorazowe, słyszałem że przy drugim zakupie już taniej to i tak raczej ja bym się nie skusił na to...

Napisano

Jednorazowe, więc chyba tylko do miasta na krótkie wypady. Przewracamy się w lesie w liście - nic się nam nie dzieje, ale "kask" eksploduje i do domu musimy wracać bez ochrony głowy :icon_confused:

Napisano

Witam. :icon_cool:

Dzięki za odpowiedźi @Ipla i @seraph. :thumbsup:

Tak sobie pomyślałem, kiedyś czemu nie. Jak kiedyś weszło by to do seryjnej masowej produkcji, a być może jeszcze podchwycili by to budżetowe marki, to cena może by spadła. :sweat:

Dzięki za odpowiedźi i pozdrawiam. :icon_cool:

Napisano

Bardzo interesująca ciekawostka :thumbsup: 

Po pierwsze cena po drugie jednorazowe

Można by powiedzieć że życie też jednorazowe i w dodatku bezcenne. Raz stracone już nie wróci :bye2:

300 moim zdaniem to nie jest wiele patrząc na innowacyjność, unikatowość na rynku no i oczywiście ochronę którą nam daje. Dla mnie poducha odpada np dla tego że nie widzę siebie np w lato z tym kołnierzem...

Napisano

Powitoł

Teraz mie powiedzcie, czy nagły skłon związany z łapaniem wypadającego z ręki telefonu też mi odpali to ustrojstwo? ;)

Dziś akurat była audycja w Trójce o kaskach rowerowych. Poruszono kwestię pań nie używających garnków z uwagi na ich niską estetykę i burzenie fryzury. IMO produkt głównie dla nich :D

Napisano

Witam. :-)

Wielka szkoda :-( porcelanowy że wcześniej nie wiedziałem o tej audycji w Trójce, chętnie bym ją sobie posłuchał. :-(

Kurde nawet nie przypuszczałbym że ten wynalazek może mieć tyle lat, ale i tak dzięki za link lajtspid.

Pozdrawiam i wielkie dzięki za branie udziału w dyskusji. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...