kregiel Napisano 25 Marca 2015 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Hey, Chciałem się z wami podzielić niedawno odkrytym nowym typem U-Locka który zasadniczo jest mega trudny w otworzeniu ;] https://www.youtube.com/watch?v=7JpfkGAuhV8&hd=1 Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 25 Marca 2015 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 (edytowane) Edytowane 25 Marca 2015 przez crust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kregiel Napisano 25 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Racja z odpowiednio przygotowanym sprzętem da radę otworzyć, ale przynajmniej zwykłym wytrychem nie pójdzie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 25 Marca 2015 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Zwykłym wytrychem nie pójdą też dobre u-loki od Kryptonita, Trelocka czy Abusa, a przy tym nie mają tak skomplikowanego zamka jak ten, oczywiście mogę się mylić ale w codziennej eksploatacji takie zagmatwanie tematu będzie minusem. Minusem też jest dla mnie brak możliwości rozdzielenia pałąka od części z zamkiem, czasem trzeba się nieźle nagimnastykować żeby poprawnie założyć blokadę. Nie piszę że to zła opcja, takie mam pierwsze skojarzenia, potrzebny byłby test z użytkowania i solidności wykonania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanRowerek Napisano 25 Marca 2015 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Cześć. Ja tylko krótko: Nie ma blokady roweru, którą by nie szło ruszyć . Można tylko minimalizować ryzyko kradzieży . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 25 Marca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 "Fachowiec" nie bawi się w otwieranie, zazwyczaj zabezpieczenie jest otwieranie przez przecięcie, złamanie itp. Na bawienie się z zamkiem nie ma czasu. Oczywiście nie do przecenienia jest dobry zamek, którego byle obszczymur nie sforsuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Potger Napisano 14 Maja 2015 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Gdyby naprawdę istniał zamek nie do otworzenia, to dział" skradziono rower" byłby zbędny. Bo zakładam ze te rowery skradziono nie daltego, że je Kowalski i Nowak rzucili w krzaki na pół dnia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oneself Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Hey, Chciałem się z wami podzielić niedawno odkrytym nowym typem U-Locka który zasadniczo jest mega trudny w otworzeniu ;] https://www.youtube.com/watch?v=7JpfkGAuhV8&hd=1 Pozdrawiam. A ja znalazłem coś takiego^^ Nożycami go nie przecięli, ale tym dali radę... No i mamy rosyję, Ci to dopiero zawodowcy! https://www.youtube.com/watch?v=03O4YLua_Ns Edytowane 22 Czerwca 2015 przez oneself Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi