kregiel Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Hey, Ostatnio natknąłem się w sieci na filmik którym się chciałem z wami podzielić. Po tym filmiku już nie wierzę w możliwości mojego U-Locka https://www.youtube.com/watch?v=LYv4uq_eML8&hd=1 Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arroyo Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Koleś używa profesjonalnego wytrychu czego tutaj się spodziewać? U-lock ma chronić przed przecinakiem w rękach złodziei bo realnie każde pozostawienie roweru bez opieki to ryzyko - przecież jak ktoś go nie ukradnie to równie dobrze może uszkodzić lub rozebrać części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 25 Marca 2015 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 O fak, nie widziałem takich wytrychów Jakiś hi endowy złodziejski sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
severian Napisano 27 Marca 2015 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Są też elektryczne wytrychy.Jedno trzeba sobie uświadomić-nawet łańcuch za 1500 pln da się otworzyć takim wytrychem.Na szczęście przypadkowy złodziej nie ma takiego urządzenia.A profesjonaliści raczej nie kradną rowerów spod sklepów bądź z balkonów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisK Napisano 29 Marca 2015 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 U-lock ma chronić przed przecinakiem w rękach złodziei A mi się wydawało ze przed kradzieżą.... Konkluzja jest taka ze linka jest równie dobra bo chroni przed złodziejem któy idzie z rękami w kieszeni i szuka co się wala po ziemi A teraz na poważnie. Fajnie się otwiera coś na filmiku w warunkach domowych na stole i to pewnie zamek który otwierał kilka razy wcześniej więc zna "klucz". Trochę gorzej w stresie wiszący przy rowerze tai który widzi pierwszy raz i ma kiepskie dojście do zamka. Poza tym takie filmiki mają dyskredytować zabezpieczenia... Spytajmy dlaczego Dobry fachowiec wszystko otworzy ale raczej oni nie kradną rowerów bo więcej zarobią na legalnym otwieraniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zangetsu Napisano 29 Marca 2015 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 zauważcie że w niektórych mieszkaniach drzwi i zamki są gorszej jakości niż najdroższe ulocki i jakoś ludzie żyją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camis Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 O fak, nie widziałem takich wytrychów Jakiś hi endowy złodziejski sprzęt Żaden wyrachowywany sprzęt, już dawno do dostania przez internet. Coś o lockpickingu (otwieranie zamków wytrychami, bumkeyami itp) wiem, miałem masę wytrychów i to było takie moje małe hobby jakieś 10 lat temu. Nawet bylem moderatorem na pewnym forum o lockipickingu. Bez problemu otwierałem kłódki i zamki typu yale i podobne. Tylko żeby ktoś nie wyskoczył, to uprzedzę ze nie wykorzystywałem tych umiejętności niezgodnie z prawem. Skończyło się to na przeszukaniu mieszkania i sprawa za posiadanie wytrychów. Bo ktoś mnie podkablował Na szczęście przypadkowy złodziej nie ma takiego urządzenia. Nie ma ale bez problemu może kupić np w Chinach... Link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi