firefly Napisano 24 Marca 2015 Napisano 24 Marca 2015 Z połową lutego nabyłem w/w zestaw błotników. Nie to, że jeżdżę w deszczu czy po błocie - ot czasem wracając z pracy złapie mnie deszcz. Myślałem że wydając te ok 80 zł na było nie było markowy zestaw mogę spodziewać się jakości, i jako takiej ochrony (jak na nie pełne błotniki)... myliłem się. Najpierw problem wystąpił z zapięciem tyłu - taśma obejmująca sztycę non stop się luzowała, po paru dniach klamra zaciskająca taśmę pękła. Od tego dnia błotnik trzyma się sztycy na plastikowych opaskach zaciskowych - trudno, działa. Dzisiaj niespodziankę sprawił mi błotnik przedni, wypadł w drodzę do pracy (a był regularnie dokręcany, około raz na dwa tygodnie). Nie dał się zamontować, bo montowanie rozporowe pękło i się rozpadło. Pojechałem do pracy z błotnikiem w plecaku, i nie widzę jak mogę go teraz zamontować. Jestem bardzo zawiedziony w/w produktem, nie polecam
Mod Team michuuu Napisano 24 Marca 2015 Mod Team Napisano 24 Marca 2015 i nie widzę jak mogę go teraz zamontować. No to nie montuj tylko reklamuj.
OdiLV4 Napisano 24 Marca 2015 Napisano 24 Marca 2015 Ja bym napisał do dystrybutora i opisał sytuację. Może to mało pomóc, ale zawsze jest jakaś próba. Nowe mocowanie błotnika przedniego lub tylnego bez problemu dostaniesz w bikeman'ie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.