Skocz do zawartości
  • 0

Romet Gazela 4.0 LTD 2014

Gość Ania

Pytanie

Napisano

Cześć.

Przymierzam się do zakupu roweru trekkingowego (zależy mi aby był wyposażony i żeby rama była podobna do tej w rowerze miejskim). Mój budżet to ok. 1300zł. Na allegro znalazłam rower Gazela 4.0 za 1349zł.

Czy ten model jest wart zakupu czy lepiej poszukać czegoś innego?

Proszę o pomoc i opinie o tym Romecie :)

Pozdrawiam!

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej.

Też zastanawiam się nad tym modelem. Rama 19" dla wzrostu 174 i długości nogi 85 powinna pasować?

Napisano

Czy nie ma co obawiać się ram w Rometach? Aluminiowa, ale podobno chińskie. W którymś wątku ktoś napisał:

"że nie kupiłbym nigdy chińskiej aluminiowej ramy z napisem Romet Wagant".

Napisano

Na palcach jednej ręki emerytowanego drwala policzysz te firmy, których ramy są nie z Dalekiego Wschodu :) - nie mówię o rowerach za kilka tysięcy+ ..

Gość Gość
Napisano

Jaka postawa bedzie na tym rowerze? Bardziej wyprostowana czy pochylona? Przerzutka tylna to Deore - ok, przednia Altus - czy to będzie jakoś przeszkadzać skoro jest niby gorszy od Deore?

Napisano

Witam, czy orientujecie się gdzie, w świeżo wyjętej z kartonu, gazeli 4.0 znajdę śruby do mocowania przedniego błotnika?

Pozdrawiam

Napisano

Ciekawe na który model ostatecznie padł wybór bo ja bardziej skłaniam się ku Rometowi z racji swojej opinii osolidności,a z tego co widze to osprzęt również dobrze się prezentuje. Pytanie czy rama 19 do wzrostu poniżej 180cm to wygodne rozwiązanie,moim zdaniem lepsza byłaby 18.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...