Skocz do zawartości

[Bagażnik samochodowy] Thule ClipOn elastyczność kompatybilności

rrobsonm

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Chciałem spytać o wasze doświadczenia z serią bagażników Thule ClipOn. Czytając listę kompatybilności producenta zastanowiło mnie czy aby na pewno są to jedyne pasujące kombinacje. Chciałem spytać o wasze doświadczenia w tej kwestii.

Podejrzanym dla mnie jest np to, że do Fiata Panda II(2003-) zalecany jest 9104 z adapterem a do bardzo podobnego wymiarami oraz ogólnym kształtem Fiata Pandy III(2012-) zalecany jest 9103. Ponadto wydaje mi się, że widziałem kiedyś na OLX Thule 9103 montowany na "starej" Pandzie. Niestety oferta się zakończyła i nie mam teraz kontaktu ze sprzedającym.

Czy macie doświadczenia z tym, że te bagażniki pasują do innych aut niż wymienione w specyfikacji?

Nie ukrywam najbardziej interesuje mnie kompatybilność z Fiatem Panda II. Jeżeli byłby na forum użytkownik zestawu Panda + ClipOn 9103 to byłbym przeszczęśliwy. Planuje złapać jakąś okazję na Allegro/OLX z takim bagażnikiem i to zdecydowane powiększyło by mi dziedzine poszukiwań.

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...