MartinH Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Jak w tytule, prawie nowa, zrobione raptem 10km. Jest to podstawowa zwijana wersja jednej z lepszych opon do XC, świetna alternatywa dla Racing Ralphów. Cena jaka by mnie interesowała to 60zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 7 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Up, 50 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 22 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Sprzedam za 40 zł, leży mi w garażu, a i tak mi się nie przyda, nowa kosztuje 89 zł, a ta ma zrobione ledwie 10km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczekk Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Podrzuć zdjęcia na danielwilczyński@poczta.fm to zobaczymy:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 23 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Zdjęcia są w pierwszym poście, opona nowa raz założona, zrobione 10 km i zdjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 29 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Opona sprzedana, można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 19 Maja 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.