salonjarek Napisano 23 Marca 2015 Napisano 23 Marca 2015 witam mam górala planuje wymienić tarcze przerzutki przedniej na trekingowe pozostawiając kasetę z górala czy to zadziała
atiti Napisano 23 Marca 2015 Napisano 23 Marca 2015 To zależy jaką najwiekszą tarczę obsługuje Twoja przerzutka przednia. Sprawdź model przerzutki i poszukaj w sieci. Czy twoja korba jest rozbieralna, czy nie i czy planujesz wymienić całą korbę. w tym przypadku może konieczna się okazać wymiana suportu, bowiem długość osi suportu zależy od konkretnego modelu korby. Pozdrawiam
salonjarek Napisano 23 Marca 2015 Autor Napisano 23 Marca 2015 dzięki z tym będę się przespać być może wymienię cały suport wiem ze mam przerzutkę shimano sis z 6 tarczami co byście polecili czy wymieniać komplet przód i tył ,czy tylko przód i jakie to mogą być koszty
atiti Napisano 23 Marca 2015 Napisano 23 Marca 2015 przeczytaj sobie ten poradnik http://www.forumrowerowe.org/topic/177116-skladanie-roweru-poradnik/?p=1652231
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.