Nazwisko Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Przy wymianie linek załatwiłem plastikową śrubę / zaślepkę, którą odkręca się, żeby wprowadzić linkę do środka. Cholerstwo obraca się, ale za nic nie chce wyjść - prawdopodobnie bedę musiał użyć drastycznych metod. Czy wiecie gdzie mam szukać zamiennika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OdiLV4 Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Olej to... Jeździłem bez takiej zaślepki i uwierz nic się nie działo. Jak bardzo chcesz to zatknij czymś innym (np. dociętym stożkiem z silikonu lub kleju). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Kumpel wykonał raz zaślepkę z gumy do żucia Po zastygnięciu we właściwym kształcie pomalował na czarno lakierem do paznokci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2022 Czytałem, ze ktoś zastosował stopery do uszu Można też silikonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi