Wawrus Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Odkleja mi się żelowa osłonka z wewnętrznej strony kasku chroniąca przed otarciami czoła. Ma ktoś może jakiś fajny pomysł czym można to skutecznie zastąpić? http://zapodaj.net/69e2c7c3c7756.jpg.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 23 Marca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Najlepiej jeździć w Buffie pod kaskiem. Wszelkie gąbki etc. z czasem się zużywają, bo mają kontakt z potem. Ja zawsze zakładam Buffa pod kask i gąbki jak nowe. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFX79 Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 ja takze uzywam takiej czapeczki pod kask, nawet latem , wchlania pot i jest bardzo wygodna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wawrus Napisano 23 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Jednak wolałbym mieć bezpośrednio kask na głowie. W buffie będzie mi za gorąco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 23 Marca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Kwestia przyzwyczajenia. Ja jeżdżę w Buffie nawet w największe upały w lecie. Jak jednak nie dasz się przekonać to szukaj zastępczych gąbek od producenta kasku, większość znanych producentów takie zestawy oferuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.