stok Napisano 24 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Macie!! http://video.google.pl/videoplay?docid=-8867862777896510907 PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamykyo Napisano 24 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 zła nazwa tematu!!! Ale babka jest niezła nic tylko pogratulować umiejętności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
algra7 Napisano 24 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 no no no... kobietka wymiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master87 Napisano 24 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Ooooo qrde..... niezła jest.... z tego wszystkiego ja tylko potrafię jechać tyłem siedząc na kierownicy, ale przy niej wymiękam. :034: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatMax Napisano 24 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 A ja umiem jechać na Titanica nogi na pedałach, uda na kierze i rece na obie strony rozcapierzone i wzium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 24 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Z tego co wiem to jest taniec na rowerze bardzo ciekawa dyscyplina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 24 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Yy.. swir.. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h0lek Napisano 24 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 łał, a swoją drogą to ciekawe jak się tego uczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stok Napisano 24 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Myślę, że trudno się tego wyuczyć... To chyba tylko dla gimnastyków i ludzi z gumy. Dla nich to bułeczka z masełeczkiem, a dla nas, no cóż... PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 24 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Sprawa jest taka ze ta babka pewnie cwiczyla to od dziecka .... jak dzialaja cyrkowcy? Od poczatku wychowuja dzieci zeby robily dane tricki i ucza sie praktycznie tylko tego,wiec nie ma sie co dziwic ze kobieta wymiata :]... chociaz w sumie ja widzialem w zasadzie tej samej klasy tricki w fillmiku Circle Red Bull[czy jakos tak] chlopaki wymiatali na BMX-ach, no ale BMX jest na pewno latwiejszy do opanowania od takiego bike-a ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidzia Napisano 24 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 heh... dobra jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MKS Napisano 24 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 WOW!!! :034: Niezła babeczka...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.