mooncycle Napisano 23 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Witam wszystkich wspanialych uzytkownikow na tym wspanialym forum!! Okey, do sedna. Ostatnio zlapaly mnie problemy z korba i wogole przerzutka z przodu. Mianowicie zaczela mi zrzucac biegi z 3 i nawet ponowne jej ustawienie nic nie dalo. Poogladalem moja wspaniala korbe Suntoura, ktora notabene ma juz 3 lata i jest w moim rowerze od poczatku, i doszedlem do oszolamiajacego odkrycia. Niektore zabki sa poscierane a reszta tez juz nie jest za ostra. Dlatego niestety czas na rozstanie ze slonecznadrozka i potrzeba zmian. W rezultacie poszukiwan czegos nowego znalazlem to: Truvativ Firex Wszystko wyglada na to ze jest bomba. Sztywne (oska o srednicy 24mm), trwale (marka). To czego mi trzeba. Zastanawialem sie tez Nad Deore z Hollowtechem i Octalinkiem ale to chyba wydaje sie wyjatkowo dobra propozycja. Moze ktos ma z tym jakies doswiadczenie lub inne propozycje. Z racji ceny ta warto by dobrze przemyslec :030: Dzieki No i to mój rowerek w zalaczniku --- dzieki. I tak kupilem i jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.