FigoiFago Napisano 22 Marca 2015 Napisano 22 Marca 2015 Korzystam z przeglądarki IE11 i przy próbie np. skopiowania adresu strony www i wklejenia jej na forum nie ma takiej możliwości. Link nie wstawia się. W przypadku FF nie ma takiego problemu. Czy to wina forum?
Root Admin Mieciu Napisano 22 Marca 2015 Root Admin Napisano 22 Marca 2015 CTRL + V nie działa w IE11?
Mod Team IvanMTB Napisano 23 Marca 2015 Mod Team Napisano 23 Marca 2015 U mnie też nie chodzi. Ale przyznam szczerze, iż myśłam, że to jakiś chitry banan u mnie na firmowym necie... Z innych ciekawowstek FF omija wklejanie bez problemu ale juz na ten przykład Chrome czasem sie wysypuje. Ale tylko na takich drobiazgach jak ciągłe pogrubianie i kursywa. Za to spokojnie omija mi w pracy banana na prywatna pocztę, bez zabaw w łączenie sie przez proxy. Jedyne czego nie udało mi sie jeszcze zahakować to ebay. Nawet Szajsbuk i inne ekhem... Media Społecznościowe biegają... Szacunek... I.
drezyna Napisano 1 Kwietnia 2015 Napisano 1 Kwietnia 2015 Słabo wiem co może być przyczyną( wersja przeglądarki, wtyczki, java) ale takie spostrzeżenia, może się przyda. Na dwóch kompach FF, na jednym wklejam i przy pomocy prawego przycisku myszy i ctr+v, druga przeglądarka tylko ctr+v.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.