FigoiFago Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Korzystam z przeglądarki IE11 i przy próbie np. skopiowania adresu strony www i wklejenia jej na forum nie ma takiej możliwości. Link nie wstawia się. W przypadku FF nie ma takiego problemu. Czy to wina forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 22 Marca 2015 Root Admin Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 CTRL + V nie działa w IE11? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 23 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Niestety nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 23 Marca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 U mnie też nie chodzi. Ale przyznam szczerze, iż myśłam, że to jakiś chitry banan u mnie na firmowym necie... Z innych ciekawowstek FF omija wklejanie bez problemu ale juz na ten przykład Chrome czasem sie wysypuje. Ale tylko na takich drobiazgach jak ciągłe pogrubianie i kursywa. Za to spokojnie omija mi w pracy banana na prywatna pocztę, bez zabaw w łączenie sie przez proxy. Jedyne czego nie udało mi sie jeszcze zahakować to ebay. Nawet Szajsbuk i inne ekhem... Media Społecznościowe biegają... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Słabo wiem co może być przyczyną( wersja przeglądarki, wtyczki, java) ale takie spostrzeżenia, może się przyda. Na dwóch kompach FF, na jednym wklejam i przy pomocy prawego przycisku myszy i ctr+v, druga przeglądarka tylko ctr+v. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.