Skocz do zawartości

[skarpety]które wybrać?

rObO87

Rekomendowane odpowiedzi

Mialem te skarprty Velo , kosztowały tak jak tu 12 zl . Pozniej kupilem w sklepie sportowym skarpety rowerowe - poprostu Coolmax za 8 zl i nie roznia sie niczym :) Nie wiem czy jest sens dawac wiecej niz 10 zl za skarpety , dolicz koszty przesylki z allegro .

jazda w bawelnie, a jazda w dobrym syntetyku to wielka roznica :P

ja mam skarpety firmy VERGE USA. marka polska, zrobiona na amerykanska (strona www po angielsku itp.) mam 3 pary, uzywam ich od pol roku i niestety rozciagnely sie sciagacze - nie wyglada to zbyt fajnie.

Posidam Xtr spoko cienkie skartpety na upalne dni jak znalazł.Authory miałem i to niesamowicie długo jakieś 2 lata ,często w nich jeździłem bo było dość cienkie i się noga nie pociła jak w innych.Teraz te wygladają troche inaczej ale chyba to te same :) .Verge Usa mam 2 pary nie polecam niesamowicie grube i dość wysokie skarpety ,na zime jak znalazł ale nie na lato :D

• 3 tygodnie później...

Tych co jeżdzą w zwykłych skarpetach zachęcam do spróbowania i używania skarpet robionych dla bikerów, różnica jest kolosalna, ja jeżdze w X_Socksach Discovery wiem ze nie są tanie (30zł. w BikerShopie), ale róznica jest, robie codziennie 80 kilometrów i nie wyobrażam sobie innych skarpetek na nogach, REWELACJA, i co najlepsze mają 2 lata gwarancji, rejestracja gwarancji na stronie www.x-socks.com, jak policzysz sam będziesz wiedział w jakie skarpetki zainwestować ;)

• 2 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...

Stopa zawsze będzie się pociła.

To jest największy mit, którym osnuta jest odzież oddychająca - ciało się w niej poci, tak samo,jak w bawełnianej, wełnianej, gumowej i jedwabnej. kwestia jest tego, jak będzie odprowadzała ten pot.

ja używam skarpet ACCENT, na początku byłem bardziej zadowolony, ale jakościowo - po roku częstego użytkowania (rower, bieganie, las) - wyglądają prawie jak nowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...