rObO87 Napisano 23 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Zastanawiam się nad kupnem skarpet (ech ta cykloza ) W wyniku długich poszukiwań, do finału wytypowałem 5 modeli: 1. http://www.allegro.pl/item116178131_skarpe...ngus_bialy.html 2. http://www.allegro.pl/item117255250_cyclin...enso_44_46.html 3. http://www.allegro.pl/item116178279_shiman...y_xl_46_48.html 4. http://www.allegro.pl/item116958063_skarpe...46_okazja_.html 5. http://www.allegro.pl/item117085782_skarpe...e_cza_nowe.html Które polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 23 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Mialem te skarprty Velo , kosztowały tak jak tu 12 zl . Pozniej kupilem w sklepie sportowym skarpety rowerowe - poprostu Coolmax za 8 zl i nie roznia sie niczym Nie wiem czy jest sens dawac wiecej niz 10 zl za skarpety , dolicz koszty przesylki z allegro . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalB Napisano 25 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 To moze zobacz w markecie za skarpetami przed kostke. Kosz ~5zl , szukaj w damskich skarpetkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 25 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 To moze zobacz w markecie za skarpetami przed kostke. Kosz ~5zl , szukaj w damskich skarpetkach Do czego to było ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 26 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Najlepiej weź sobie skarbety z szawki dwutygodniowe przepocone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radoslav Napisano 26 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Te Authora były fajne. Ja używam zwykłych i nie bardzo widzę sens kupowania jakichś specjalnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kviki Napisano 26 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 No własnie a jaka to róznica ?? Nie lepiej isc do sklepu i poprostu kupic tup tusie Bedziesz miał taniej i bez kosztów przesyłki a czasami zdazaja sie fajne, wiem bo sam kupuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 26 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Te z pierwszego linku i Velo wydają sie ciekawe. Przez tą siateczke noga nie powinna sie tak pocic. PS. Ja tam jeżdze w zwyklych stopkach Big Stara i dają radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 26 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 jazda w bawelnie, a jazda w dobrym syntetyku to wielka roznica ja mam skarpety firmy VERGE USA. marka polska, zrobiona na amerykanska (strona www po angielsku itp.) mam 3 pary, uzywam ich od pol roku i niestety rozciagnely sie sciagacze - nie wyglada to zbyt fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 26 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Posidam Xtr spoko cienkie skartpety na upalne dni jak znalazł.Authory miałem i to niesamowicie długo jakieś 2 lata ,często w nich jeździłem bo było dość cienkie i się noga nie pociła jak w innych.Teraz te wygladają troche inaczej ale chyba to te same .Verge Usa mam 2 pary nie polecam niesamowicie grube i dość wysokie skarpety ,na zime jak znalazł ale nie na lato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 A ja jeżdze w zwykłych z Nike tzn. Nie takich zwykłych tylko jakiś tam super, extra, hiper coś tam dalej (tak pisało na ''opakowaniu'') A czasami jeżdze w zwykłych, ale zawsze białcyh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ombre Napisano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Zobacz oferte Northwave, świetnie skarpetki, zreszta nie tylko. Sama firma godna polecenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Road_King Napisano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Tych co jeżdzą w zwykłych skarpetach zachęcam do spróbowania i używania skarpet robionych dla bikerów, różnica jest kolosalna, ja jeżdze w X_Socksach Discovery wiem ze nie są tanie (30zł. w BikerShopie), ale róznica jest, robie codziennie 80 kilometrów i nie wyobrażam sobie innych skarpetek na nogach, REWELACJA, i co najlepsze mają 2 lata gwarancji, rejestracja gwarancji na stronie www.x-socks.com, jak policzysz sam będziesz wiedział w jakie skarpetki zainwestować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verul Napisano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Ja jezdze w skarpetach Campusa z CoolMax'em. Kupione w 3paku za 20 czy 30 zl. Jakos tak. Dodatkowo sa ledwo za kostke. Mysle ze najwazniejsze to to zeby CoolMax byl, a cala reszta jest malo istotna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DC Napisano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 i pamiętajmy że właśnie stopy mają najwięcej gruczołów potowych tak to prawda więc lepiej zainwestować w skarpetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verul Napisano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Tylko ze stopy sie nie przegrzewaja jak caly organizm. Przynajmniej mi sie w moich butach stopy nie poca, a mam wlasnie te skarpatki campusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Ciekawe te skarpety x-socks'a gdzie można je kupić ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Road_King Napisano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Ciekawe te skarpety x-socks'a gdzie można je kupić ?? na pewno w bikershopie bikershop importuje je firma z Poznaniaxsocks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekBora Napisano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=1131792 Ten człowiek ma dobre i tanie socksy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARO Napisano 7 Września 2006 Udostępnij Napisano 7 Września 2006 A ja mam skarpety Shimano z pięknym napisem XTR . Kupiłem je ze względu na duży rozmiar . Cena chyba 30 zł. REWELACJA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 8 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Od 2 miesięcy używam skarpet Velo i nie mam do nich żadnych zastrzeżeń Stopa się nie poci, a długość w sam raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiubik Napisano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Stopa zawsze będzie się pociła. To jest największy mit, którym osnuta jest odzież oddychająca - ciało się w niej poci, tak samo,jak w bawełnianej, wełnianej, gumowej i jedwabnej. kwestia jest tego, jak będzie odprowadzała ten pot. ja używam skarpet ACCENT, na początku byłem bardziej zadowolony, ale jakościowo - po roku częstego użytkowania (rower, bieganie, las) - wyglądają prawie jak nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.