KANTAR Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Cześć. Jest ktoś chętny pojechać rowerami na Mazury z Mazowsza? Myślę, że na maksymalnie tydzień, nocowanie w namiotach, albo jakiś tanich pensjonatach bez znaczenia. Wyjazd w Lipcu/Sierpniu. Wyjechać moglibyśmy, np. z Ciechanowa gdzie bez problemu można dojechać pociągiem z Warszawy. Wtedy już po 1 dniu bylibyśmy "na miejscu". Wiem, że to żadne szczegóły, ale po prostu chcę zobaczyć czy ktoś pisałby się na coś w tym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTAR Napisano 9 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 up. Dodam, że taki wyjazd to dobra sprawa, dla ludzi, którzy jeszcze nie mają na koncie żadnych wypraw. Mazury nie są wymagającym miejscem dla rowerzystów, a jednocześnie mają sporo do zaoferowania. Trasa będzie naprawdę przyjemna i turystyczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaglab Napisano 14 Maja 2015 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Witaj byłbym wstępnie zainteresowany. Juz jakies szczegóły znasz? Planowales cos? My z kolega tez w wakacje planowaliśmy mazury objechać. Z tym ze my z Łomży...ale to chyba nie byłby problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTAR Napisano 18 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Cześć. Już mam kilka chętnych osób. Myślę, że jak do końca tego miesiąca wszyscy się potwierdzą to na facebooku czy gdzie tam będzie pasowało utworzę czat grupowy i sobie ustalimy szczegóły, tak, żeby każdemu w miarę ten wyjazd pasował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
civikator87 Napisano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Witaj KANTAR i co zebrałeś więcej osób na wyjazd a może dołączycie do mnie i reszty my wyjeżdzamy z Bydgoszczy pociągiem do Działdowa a następnie ok.600km po mazurach (dziennie od 45-80km) w tym zwiedzanie i przejazd - także noclegi w namiotach na polach namiotowych lub na dziko . W razie czego jeśli chcesz więcej info na temat wyjazdu (mapka, szczegółowy opis wyjazdu wyszczególniony z dniami ) to zapraszam do mnie , wystarczy podać swój adres email Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.