Skocz do zawartości

[Częstochowa] kto chce jechać?

DamianYukon

Rekomendowane odpowiedzi

Witam zakładam ten temat poniewaz poszukuje osob na jakas wyprawe z cz-wy lub okolic.Proponuje trase szlakiem orlich gniazd ale czekam rowniez na wasze propozycje.. wycieczka moze byc zarowno jedno dniowa jak i kilku.. ilosc km nie ma tu chyba duzego znaczenia...zglaszajcie sie kto by mogl jechac na taka wyprawe :)

Witam,

Oczywiście bym się pisał na taką wyprawę :D

Obecnie jestem w stanie zakupu roweru, ale powinno to się zakończyć w najbliższym tygodniu (mam nadzieję).

Co do długości trasy to nie wiem ile bym wytrzymał :D. Nie jeździłem już na rowerze kilka lat, także nie wiem czy nie był bym "piątym kołem u wozu".

W Częstochowie mieszkam od niedawna, także moja liczba znajomych nie jest za wielka :D.

Co do trasy to też się nie wypowiem.

Pozdrawiam

LoPi

P.S. Mam 26 lat i jak będę miał rower to się odezwę.

Ma z was ktoś może Gianta XTC ??

Ja mieszkam 3h drogi na rowerku od Cz-wy także jakby co to mogę się zabrać, ale na kilkudniową wycieczkę będę miał czas dopiero po 10 sierpnia, bo w sobotę jadę na 2-dniową wyczeczkę, a w środę za tydzień na 9-dniową oczywiście na rowerku :)

Witam,

Co się stało ?? Już nie ma chętnych ??

Podajcie jakiś termin z kiludniowym wyprzedzeniem i jazda :D

Ja w tygodniu nie mogę (chyba, że po godzinie 18-tej), ale w weejendy chętnie.

To kiedy wyruszamy ??

Witam,

Co się stało ?? Już nie ma chętnych ??

Podajcie jakiś termin z kiludniowym wyprzedzeniem i jazda :D

Ja w tygodniu nie mogę (chyba, że po godzinie 18-tej), ale w weekendy chętnie.

To kiedy wyruszamy ??

non i co z tym wypadem tyle osob bylo chetnych i nagle wszyscy ucichli?? tzra dac jakas konkretna date z konkretna trasa i ustawiac sie a nie pytac czy ktos jedzie czy nie ci co beda chcieli jechac to i tak przyjada na miejsce zbiorki pozdrawiam:)

Witam,

Sorki, ale jakiś czas mnie nie było i teraz na najbliższe 2 tyg. też wyjedżam. Pewnie razem nie pośmigamy w tym sezonie <_<.

Zobaczymy jaka będzie pogoda za "jakiś czas", ale pewnie się nie uda.

Pozdrawiam

Mam propozycje aby 26.08 zrobić jakiś wypad na Jure. Można też jechać z rana pociągiem w jakieś miejsce i wracać do Częstochowy. Wypad jednodniowy, miejsce do ustalenia. Jeszcze nie wiem na 100% czy będe mieć wolne 26 ale raczej tak. Więc pisać mi tu komu pasuje! Traske jakąs sie wykombinuje <_<

Piszecie tak o tej Jurze, ktora chyba juz jest oklepana :P

A G.Swietokrzyskie sa dziwne jak na wdrapywanie rowerem na Lysice itd.to dosc extremalny pomysl jak dla mnie,

bo nie naleze do rowerzystow wyczynowych ;) poza tym gory wole do deptania a nie pedalowania :D

Mam tez propozycje nie do odrzucenia na niedaleka przyszlosc. :)

Poniewaz nie mam pojecia jaka moze byc prognoza pogody na te jesien,ale mysle ze we wrzesniu mozna zrobic sobie wypad w okolice trojkata: Olesno-Klobuck-Czestochowa. :D

Sie zgadamy...

Wiosna mozna tam ostatecznie otworzyc sezon na dluzsze wyprawy,poniewaz nie dawno mialam okazje sie zakochac w drogach lesnych,polnych i tych naprawde typowo wiejskich drogach,poprostu rewelka na stopniowe poprawianie kondycji, a przede wszystkim czerpanie z przyrody i dwoch kolek...oczywiscie samej przyjemnosci :))

Uwazam to za raj rowerowy-trzeba tylko uwazac w czasie zniw na kombajny i traktory :)

Mysle ze da sie tanio zalatwic nocleg,chociazby pod namiotami a rowery w szopie :P

Jest ktos chetny do zjechania takich terenow?

:arrow: LoPi poniewaz piszesz,ze mieszkasz od nie dawna w Cz-wie,

to bedziemy miec do siebie blisko :blush:

A tak serio musimy byc w kontakcie jakby co ale na priv :036:

Piszecie tak o tej Jurze, ktora chyba juz jest oklepana :P

A G.Swietokrzyskie sa dziwne jak na wdrapywanie rowerem na Lysice itd.to dosc extremalny pomysl jak dla mnie,

bo nie naleze do rowerzystow wyczynowych B) poza tym gory wole do deptania a nie pedalowania :D

Biedronca Biedronca jak możesz twierdzić że Jura jest oklepana....no chyba, że dla Ciebie, bo ja mogę podróżować po niej bez końca, zawsze odnajdując coś ciekawego dla siebie niekoniecznie zaznaczonego na mapie :P.....poza tym Jura nie jest aż tak mała ;)

I`m back :)

Fakt Jura jest wielka...

nie wiem why ale jednak mam pociag do zwiedzania wsi,

bo tam mniej gorek :)

Wygodna jestem bo musze nabrac sil na 2 kolka,bo od lat nie jezdzilam

jak ukradli mi sasiedzi rower z piwnicy...

Jakby to napisac...jestem poczatkujaca :lol:

Mozemy sie zgadac u mnie na wsi i pojezdzic w lecie sobie po okolicach

przy polnocnej granicy opolsko-slaskiej czesci wojewodztw :)

Moze jeszcze jesienia sie uda zorganizowac jakis wypad gdzies...

Ale czy ktos mi powie jaka pogoda bedzie we wrzesniu?

I hate deszcz <_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...