DamianYukon Napisano 23 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Witam zakładam ten temat poniewaz poszukuje osob na jakas wyprawe z cz-wy lub okolic.Proponuje trase szlakiem orlich gniazd ale czekam rowniez na wasze propozycje.. wycieczka moze byc zarowno jedno dniowa jak i kilku.. ilosc km nie ma tu chyba duzego znaczenia...zglaszajcie sie kto by mogl jechac na taka wyprawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoPi Napisano 25 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Witam, Oczywiście bym się pisał na taką wyprawę Obecnie jestem w stanie zakupu roweru, ale powinno to się zakończyć w najbliższym tygodniu (mam nadzieję). Co do długości trasy to nie wiem ile bym wytrzymał . Nie jeździłem już na rowerze kilka lat, także nie wiem czy nie był bym "piątym kołem u wozu". W Częstochowie mieszkam od niedawna, także moja liczba znajomych nie jest za wielka . Co do trasy to też się nie wypowiem. Pozdrawiam LoPi P.S. Mam 26 lat i jak będę miał rower to się odezwę. Ma z was ktoś może Gianta XTC ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jogus Napisano 25 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 widze ze w koncu temat zostal zalozony no wiec i ja sie pisze na to dzisiaj o 17 odbieram rower z serwisu, wiec jestem do dyspozycji od 1 sierpnia bo koncze wtedy robote i biore wolne pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 25 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Ja mieszkam 3h drogi na rowerku od Cz-wy także jakby co to mogę się zabrać, ale na kilkudniową wycieczkę będę miał czas dopiero po 10 sierpnia, bo w sobotę jadę na 2-dniową wyczeczkę, a w środę za tydzień na 9-dniową oczywiście na rowerku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piroman Napisano 27 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Ja bym też się pisał, ale nie wiem czy na całą trasę. w sierpniu mam czas w weekendy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoPi Napisano 27 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Witam, Co się stało ?? Już nie ma chętnych ?? Podajcie jakiś termin z kiludniowym wyprzedzeniem i jazda Ja w tygodniu nie mogę (chyba, że po godzinie 18-tej), ale w weejendy chętnie. To kiedy wyruszamy ?? Witam, Co się stało ?? Już nie ma chętnych ?? Podajcie jakiś termin z kiludniowym wyprzedzeniem i jazda Ja w tygodniu nie mogę (chyba, że po godzinie 18-tej), ale w weekendy chętnie. To kiedy wyruszamy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 27 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Może 12-13 sierpnia jakąś 2-dniwą traskę trzaśniemy? Może Góry Świętokrzyskie bo jurę to mamy na codzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piroman Napisano 28 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 O pomysl ciekawy, tylko nie wiem czy będę w domu wtedy, ale jakby co to bym się pisał, ciekwe okolice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paveu Napisano 29 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Nareszcie swojaki Ja wracam do naszej miesciny pod koniec sierpnia, z checia dolacze sie do jakiejs ekipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianYukon Napisano 29 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 ja bym proponowal moze w weekend?(wtedy z reguly mamy wiecej czasu)? bo nie ktorzy pracuja..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 [wycieczka] Góry Świętokrzyskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianYukon Napisano 5 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 to jak ludzie??kto sie pisze na wyjazd???????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jogus Napisano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 non i co z tym wypadem tyle osob bylo chetnych i nagle wszyscy ucichli?? tzra dac jakas konkretna date z konkretna trasa i ustawiac sie a nie pytac czy ktos jedzie czy nie ci co beda chcieli jechac to i tak przyjada na miejsce zbiorki pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoPi Napisano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Witam, Sorki, ale jakiś czas mnie nie było i teraz na najbliższe 2 tyg. też wyjedżam. Pewnie razem nie pośmigamy w tym sezonie . Zobaczymy jaka będzie pogoda za "jakiś czas", ale pewnie się nie uda. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unforgiven Napisano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Mam propozycje aby 26.08 zrobić jakiś wypad na Jure. Można też jechać z rana pociągiem w jakieś miejsce i wracać do Częstochowy. Wypad jednodniowy, miejsce do ustalenia. Jeszcze nie wiem na 100% czy będe mieć wolne 26 ale raczej tak. Więc pisać mi tu komu pasuje! Traske jakąs sie wykombinuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jogus Napisano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 ja jak zwykle pisze sie na wypad juz w pracy mowie ze biore wolne na 26 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Ja też mógłbym jechać gdyby z tymi górami świętokrzyskimi nie wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biedronca v4 Napisano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Piszecie tak o tej Jurze, ktora chyba juz jest oklepana A G.Swietokrzyskie sa dziwne jak na wdrapywanie rowerem na Lysice itd.to dosc extremalny pomysl jak dla mnie, bo nie naleze do rowerzystow wyczynowych poza tym gory wole do deptania a nie pedalowania Mam tez propozycje nie do odrzucenia na niedaleka przyszlosc. Poniewaz nie mam pojecia jaka moze byc prognoza pogody na te jesien,ale mysle ze we wrzesniu mozna zrobic sobie wypad w okolice trojkata: Olesno-Klobuck-Czestochowa. Sie zgadamy... Wiosna mozna tam ostatecznie otworzyc sezon na dluzsze wyprawy,poniewaz nie dawno mialam okazje sie zakochac w drogach lesnych,polnych i tych naprawde typowo wiejskich drogach,poprostu rewelka na stopniowe poprawianie kondycji, a przede wszystkim czerpanie z przyrody i dwoch kolek...oczywiscie samej przyjemnosci ) Uwazam to za raj rowerowy-trzeba tylko uwazac w czasie zniw na kombajny i traktory Mysle ze da sie tanio zalatwic nocleg,chociazby pod namiotami a rowery w szopie Jest ktos chetny do zjechania takich terenow? :arrow: LoPi poniewaz piszesz,ze mieszkasz od nie dawna w Cz-wie, to bedziemy miec do siebie blisko A tak serio musimy byc w kontakcie jakby co ale na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unforgiven Napisano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Piszecie tak o tej Jurze, ktora chyba juz jest oklepana A G.Swietokrzyskie sa dziwne jak na wdrapywanie rowerem na Lysice itd.to dosc extremalny pomysl jak dla mnie, bo nie naleze do rowerzystow wyczynowych poza tym gory wole do deptania a nie pedalowania Biedronca Biedronca jak możesz twierdzić że Jura jest oklepana....no chyba, że dla Ciebie, bo ja mogę podróżować po niej bez końca, zawsze odnajdując coś ciekawego dla siebie niekoniecznie zaznaczonego na mapie .....poza tym Jura nie jest aż tak mała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jogus Napisano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 no i jak z tym wypadem?? bo niedlugo bedzie 26 a tu cicho i ciemno:P pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesik_w Napisano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Jutro 26- jest jakieś spotkanie? Ja jutro na pewno jadę z Częstochowy i planuję co najmniej 3 dni. Jakby co, to mój mail- gwacholek@gmail.com. gg- 9363417 - zwykle jak jest zaraz wracam, to jestem. Wszystko do obgadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biedronca v4 Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 I`m back Fakt Jura jest wielka... nie wiem why ale jednak mam pociag do zwiedzania wsi, bo tam mniej gorek Wygodna jestem bo musze nabrac sil na 2 kolka,bo od lat nie jezdzilam jak ukradli mi sasiedzi rower z piwnicy... Jakby to napisac...jestem poczatkujaca :lol: Mozemy sie zgadac u mnie na wsi i pojezdzic w lecie sobie po okolicach przy polnocnej granicy opolsko-slaskiej czesci wojewodztw Moze jeszcze jesienia sie uda zorganizowac jakis wypad gdzies... Ale czy ktos mi powie jaka pogoda bedzie we wrzesniu? I hate deszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.