G3orG3 Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 (edytowane) Chciałbym coś dobrego w tej cenie kupić. Głownie jazda do pracy a popołudniami i na weekendzie teren. Potrzebne coś solidnego bo waże 110 kg, 190 cm wzrostu, długośc nogi do kroku jakieś 85 cm. Wcześniej patrzyłem na necie Rometa Ramblera i B`Twin Rafal 700 ale otwarty jestem na sugestie. Z góry dzięki. Edytowane 22 Marca 2015 przez G3orG3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 190 cm wzrostu, długośc nogi do kroku jakieś 85 cm Bardzo, bardzo krótkie nogi jak na 190 cm, jeśli faktycznie tak jest to powinieneś szukać raczej rowerów z długimi ramami przy stosunkowo krótkiej podsiodłoówce . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G3orG3 Napisano 22 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 (edytowane) Bardzo, bardzo krótkie nogi jak na 190 cm, jeśli faktycznie tak jest to powinieneś szukać raczej rowerów z długimi ramami przy stosunkowo krótkiej podsiodłoówce . nie mierzyłem musze dokladnie zmierzyc wydawało mi sie ze mam długie nogi a ty mowisz ze bardzo krotkie. Jak prawidlowo to zmierzyć??? Edytowane 22 Marca 2015 przez G3orG3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi