XWindowsMen Napisano 22 Marca 2015 Napisano 22 Marca 2015 Witam. Otrzymałem starą ramę po kolarce oraz karton części do niej. Nagrzałem się jak stary dziad na suchary i zamierzam to doprowadzić do ładu i składu Sęk w tym, że marzy mi się aby wszystko poskładać "tak jak fabryka wypuściła". Z nowszą dokumentacją Shimano nie ma problemu... lata 70 i 80 to raczej w większości same katalogi i prospekty reklamowe :/ Podpowie ktoś jakiś adres internetowy bo siedzę drugi dzień i już mnie skręca. Brakuje paru śrubek, detali i nawet nie bardzo wiem o co konkretnie pytać ani czego szukać. Grupa osprzętu to Shimano 600, korba Campagnolo, rower Gazelle Champion.
Root Admin Mieciu Napisano 22 Marca 2015 Root Admin Napisano 22 Marca 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.