Skocz do zawartości

[hamulce] w zamian za Tectro Draco

Robinek9

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z uwagi na to że w tej materii jestem totalnym Laikiem proszę o doradzenie które.

Moje typy

AVID ELIXIR R - koszt około 500 zł 

Deore XT BR-M785 F03C - koszt około 600 zł 

Chyba że macie inne propozycje w budżecie do 600 zł ,

jeszcze jedno czy mogę zamontować tarcze Przód 160 mm, tył 180 mm  gdybym któreś z powyższych zakupił ?

Z góry dzięki i pozdrawiam  

Napisano

Z tych dwóch XT. Ale spojrzałbym na Twoim miejscu jeszcze na BR-M675. Gdy porównasz je z BR-M785 zrozumiesz dlaczego.

Tarcze raczej na odwrót, tj. przód 180mm, tył 160mm. Bardziej logiczne biorąc pod uwagę prawa fizyki.

Napisano

Z tych dwóch XT lub SLX . Jestem wrogiem shimano ale niestety Rki ciekły przy pokrętle... gdybyś dorzucił do tego Elixir 7 lub 9 to byłbym za elixirami :)

Tarcza 180mm na przód a 160mm na tył bo w odwrotnej wersji to nie ma sensu :)

Napisano

dzięki, nastawiam się na zakup BR-M675, 

czas wybrać tarcze,koła  będą we wtorek :) więc za dużo czasu nie zostało 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.