Slawek_l_83 Napisano 23 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Mam takie pytanie: Obecnie smigam na oponach Maxxis Mofo 1.95 i detkach maxxix ultra light 1.95-2.1. Mam zamiar kupic sobie 2 komplet opon typowo na sfalt (Kenda Kwest 1.5 lub Author slick 1.5) i zastanawiam sie czy te detki maxxisa mi podejda do opon o szerokosci 1,5. Bo do opon 1.75 na 100% pasuja. I jeszcze jedno mam obrecze mavica x221 to z obreczami nie powinno byc chyba problemu do opon 1,5. Z gory dziekuje za szybkie odpowiedzi. pozdr for all. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Napisano 24 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Nie ma żadnego problemu. Mam opony Kenda Kwest 1,5" i do tego dętki normalne szerokie mtb (1,75-2,1) i wszystko chodzi jak należy. Nie ma co wydawać kasy specjalnie na dętki do opon 1,5". Jeśli chodzi o obręcz to taka opona na pewno będzie pasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.