SovaLTD Napisano 21 Marca 2015 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Witam, czy do manetki XT M780 I-spec da się założyć telewizorki? Będę miał rower z tymi manetkami i jakoś średnio widzę jazdę bez nich. Podejrzewam, że to kwestia przyzwyczajenia, ale jednak wolałbym wiedzieć jak ułożony jest łańcuch, bo tam gdzie trzeba często zmieniać biegi można się w końcu pogubić a odwracanie głowy żeby spojrzeć na kasetę jest mało wygodne. Czytałem gdzieś, że w jakichś manetkach można było założyć wskaźnik na linkę, czy tu też się jakoś da? W ogóle to co to za wymysł, komu to przeszkadzało, bo chyba nie chodzi tu o wagę, bo taki kawałek plastiku to pewnie 10g waży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 21 Marca 2015 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 W tych manetkach nie da się założyć telewizorków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 21 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Też tak myślałem, ale wolałem się upewnić, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nemo2009 Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 W ogóle to co to za wymysł, komu to przeszkadzało W jednym z rowerów mam manetki X 7 Srama,też nie mają wskaźników,w niczym to nie przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.