firefly Napisano 21 Marca 2015 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Przed chwilą podjąłem się próby "zmiękczenia" w/w amorka przez wyjęcie elastometrów z obu goleni. Po wszystkim okazało się, że w prawej goleni elastometr jest dłuższy niż w lewej. Dodam, że wyciągnąłem sprężynę, a w niej znajdował się elastometr, w lewej goleni tak samo, tylko był krótszy. Skręciłem całość, chodzi lżej. Jednak gdy chciałem sprzatnąć elastometry, które wrzuciłem do zlewu, okazało się że ten dłuższy to tak naprawdę dwa elastometry. Czyli w prawym i lewym goleniu miałem dwa takie same, plus jeden krótki (1/3 długości tych identycznych) w prawej. Teraz nie wiem czy w lewej też taki był, tylko nie wyszedł ze sprężyną, czy też może tylko w prawym taki był? Co z tym zrobić? Mam teorię, że może ten krótki znajduje się tylko w prawym goleniu, i powinien w nim zostać po wyjęciu długich elastometrów - zapobiega on może dobiciu sprężyny? Sam nie wiem, co radzicie? Zostawić jak jest, włożyć z powrotem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi