Anubis93 Napisano 21 Marca 2015 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Proszę o Waszą pomoc. W oko wpadł mi http://allegro.pl/rower-mtb-romet-rambler-29er-r-line-1-0-deore-mtb-i5195122602.html napiszcie czy za te cene się opłaca go kupić. Czy może jest jakis lepszy sprzęt za podobną cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Na temat tego modelu zostało juz tu "trochę" powiedziane.. Wypadałoby skorzystać z wyszukiwarki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baikal Napisano 26 Marca 2015 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Rowerek mam od ok 20 dni dużo nie zrobiłem bo nie całe 200km jestem bardzo zadowolony hamulce bdb się spisują przy moich 93kg, rozmiar 19" na 182cm też jest ok, amortyzator mi leży bardzo w porównaniu do tych na których jeździłem wcześniej (1 moje powietrze) rowerek całkiem lekki jakość malowania ok, po 100km nakleiłem naklejki pod linki bo zauważyłem lekkie obtarcia, muszę tylko wyregulować przerzutkę tylną bo coś czasami lubi sobie przeskoczyć przestanie padać to się pobawię, największym minusem jest siodełko (prawie całe życie na trekkingach pomykałem) ale to już kwestia tyłka. Poza tym od wyjęcia z kartonu spodobało mi się malowanie jest ładny i wygląda porządnie, chwyty ok chociaż po 1 dniu myślałem, że będzie kicha bo trochę zostało ich na rękach ale 2 jazda i już spoko fabryczny smar jest przeciętnie słaby jeżeli chodzi o łapanie brudu ale to pierdoły... no i brak dziur na bagażnik za rower zapłaciłem w końcu 2300 + darmowa przesyłka mój 1 29er i jestem z niego zadowolony pod koniec roku zobaczymy jak będzie wyglądał jeżeli nie startujesz w jakiś maratonach a lubisz mieszaną jazdę powinieneś być zadowolony. Nie zapomni się potargować trochę (poza allegro zazwyczaj taniej tą 100 powinno się dostać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gad Napisano 26 Marca 2015 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Fajna stopka do samoobrony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1988wroc Napisano 26 Marca 2015 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Czasem mi się marzy taka przy rowerze, albo kij do golfa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anubis93 Napisano 27 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Bakail gdzie kupiłeś za 2300 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baikal Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 (edytowane) Fajna stopka do samoobrony dobrze, że można otworzyć 1/2 wtedy idealna stopka poza tym prawie 60cm hartowanej sprawiedliwości i Sabre Red w razie problemów (nie było okazji testować gazu całe szczęście) Anubis93 Kupiłem przez internet nie widząc go na żywo Jelenia Góra poza allegro taniej było no i ostatnia sztuka Edytowane 28 Marca 2015 przez Baikal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razjel1234 Napisano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 To mi się udało jeszcze lepiej kupić, ostatnia sztuka z allegro za 2100 już z wysyłką. Może dlatego że dość mała rama ale na 176 cm pasuje mi jak ulał (17). Przymierzałem się do różnych rozmiarów w sklepie stacjonarnym blisko miejsca zamieszkania, bo sam rower przyjechał do mnie z południa Polski gdzieś. Dodatkowo kupowany w styczniu.Z roweru jestem bardzo zadowolony, chociaż nie pojeździłem bo pogoda w trójmieście słabiutka z małymi przerwami. Wszystko chodzi bardzo dobrze, opony schwalbe trochę ciężkawe, czuć opór na asfalcie, ale w terenie w porządku. Jak kolega wcześniej wspomniał siodełko niemiłosiernie twarde, po pierwszej przejażdżce wracałem do domu już pedałując na stojąco W spodenkach w porządku.Ogólnie jako całość za te pieniądze moim zdaniem bdb oferta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi