Mod Team durnykot Napisano 21 Marca 2015 Mod Team Napisano 21 Marca 2015 Poniżej link do Piknbajka z nowy,polskim filmem o szeroko pojętym enduro"Path Finder". W rolach głównych, podobnie jak w Enduro Me, Mariusz Bryja i Tomek Dębiec. http://www.pinkbike.com/news/path-finder-official-online-premiere-2015.html
Pawlos88 Napisano 21 Marca 2015 Napisano 21 Marca 2015 Dobra produkcja - świetny klimat, ujęcia, do tego odpowiedni podkład muzyczny i jazdy okraszone komentarzem - wciągnęło mnie na całe 48 min Kawał przygody
tobo Napisano 21 Marca 2015 Napisano 21 Marca 2015 Jedyne czego nie rozumiem to wklejenie polskiego epizodu do produkcji z południa Europy. Miejsca piękne, ubytki w szeregach dodają autentyczności. Film w moim odczuciu trochę... za długi.
syncerror Napisano 22 Marca 2015 Napisano 22 Marca 2015 Całkiem spoko, ale końcówka już faktycznie przydługawa Nie mniej jednak oglądnąłem cały!
porcelanowy Napisano 23 Marca 2015 Napisano 23 Marca 2015 Powitoł Świetny film, bardzo przyjemnie się oglądało całą rodziną A zajawieni rowerem jesteśmy tylko ja i Córka (ona w sumie głównie drzemaniem w foteliku). Żonka podziwiała widoki - świetne zdjęcia
Mod Team mrmorty Napisano 23 Marca 2015 Mod Team Napisano 23 Marca 2015 Zdziwiła mnie ogromnie decyzja Tomka by nie jechać na Ukrainę w Karpaty, a za to śmigać po górach gdzie jest największe zagęszczenie min i niewybuchów na km2 w całej Europie. Pewnie będą chcieli wrócić na Ukrainę(wiem że Tomek śmigał pasmem Swidowca) ale wtedy już nie będą "odkrywcami" bo pewna ekipa z forumrowerowe.org przejedzie najdziksze zakątki Marmarosów, zaliczy całą grań Czarnohory, złapie "fazę" na Swidowcu... Ale o tym ciiiiii P.S. film oglądałem na 3 raty, bo rzeczywiście za długi
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.