Skocz do zawartości

[2000-2500] Wheeler tiger

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Szukam więcej informacji na temat tego roweru. Nic na necie nie znalazłem. Czy to jest oryginał czy nie daj boże podróbka? 

Numer aukcji na allegro 5171995618 Dzięki za odpowiedzi. 

Napisano

Z czystej ciekawości podpytałem dzisiaj sprzedawcę :whistling:

Ja- Witam. To na pewno ten model? Są do roweru dokumenty? Pozdrawiam.

Sprzedawca- Witam, na pewno mam dużo zdjęć które mogę przesłać. Niestety nie zostawiłem wszystkie za granicą

Ja- To poproszę więcej zdjęć. Skąd jest sprowadzony? Ciężko znaleźć o tym modelu informacje.

No i czekam co to nam sprzedawca podsunie teraz :whistling:

Napisano

Tez pytałem o papiery i czy na pewno ten model. Odpowiedź dostałem taką samą :) Podesłał więcej zdjęć, według mnie wygląda ok. Niby sprowadzony ze Szwajcarii. Sek w tym ze model tiger na oficjalnej stronie wygląda inaczej. A oznaczenie to samo 12.0 Nie wiem co myśleć. Niby cena ok. Trochę jeszcze utargowałem. Rower prawie nówka. Ale mam za daleko żeby podjechać i oglądnąć. Dzięki za pomoc.

Napisano

Z czystej ciekawości podpytałem dzisiaj sprzedawcę :whistling:

Ja- Witam. To na pewno ten model? Są do roweru dokumenty? Pozdrawiam.

Sprzedawca- Witam, na pewno mam dużo zdjęć które mogę przesłać. Niestety nie zostawiłem wszystkie za granicą

Ja- To poproszę więcej zdjęć. Skąd jest sprowadzony? Ciężko znaleźć o tym modelu informacje.

No i czekam co to nam sprzedawca podsunie teraz :whistling:

Coś się odezwał? Jak myślicie warty uwagi?

Napisano

Twoim zdaniem warto? 1900 chce.

Jeszcze jedno pytanie.Rozmiar ramy m. Czy nie będzie dla mnie za mały? 180 cm i 80 kg.

Napisano

Witam. Jako alternatywę znalazłem mongoose fairlane. Nr.aukcji 5196822746. Polecacie coś. Podpowiedzcie. Sezon czas zacząć? Szukam dobrego (trwałego) roweru, najchętniej fulla. (Kiedyś miałem jednozawiasowca i bylem zadowolony. Jazda po górach, lesie no i dojazd do tego lasu. Przede wszystkim ma być fan i przyjemność z jazdy.

P.s. nie dziwi was kat główki w tym mongoose? Koło prawie pionowo!

Napisano

Co za pokraka :w00t:

W tym rowerze "amortyzator" został prawdopodobnie zmieniony na zbyt niski i stąd ten cyrk i kierownica podniesiona w kosmos przy pomocy jaki-sik zmyślnych przedłużek...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...