Skocz do zawartości

[oswietlenie] Pomoc przy wyborze lampki rowerowej przedniej

ekiero92

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jest to moj pierwszy post takze chcialbym sie na poczatku z Wszystkimi przywitac.

Poszukuje lamki rowerowej do mojego roweru, zalezy mi przede wszystkim na tym aby byla w miare latwa do sciagania i zakladania jej z powrotem. Posiadam rower crossowy z niewielka iloscia miejsca na kierownicy (zagiecia oraz klamkomanetki shimano) takze tez fajnie jak bylaby stosunkowo niewielka a przynajmniej jej zapiecie. Jezdze glownie po miescie, natomiast mieszkam z UK gdzie jest masa roznych parkow, waskich przejazdow ktore w nocy czasem sa zupelnie nieoswietlone i niejednokrotnie uzywajac GPS trafilem w miejsce z ktorego ciezko bylo sie wydostac za pomoca chinskiej lampki.

Cena mysle tak ok 250-300zl, rozwazalem takie lampki jak:

Cateye HL-EL540RC

CatEye HL-EL625RC

Roxim rx5

Najlepiej jakby byla to lamka zasilana jakimis akumulatorkami, nie chce dodatkowych kabli i dopinania baterii. Podoba mi sie taki rodzaj swiatla jak w modelu CatEye 625, gdyz nie jest to swiatlo punktowe i chyba takie jest najbezpieczniejsze, chcociaz nigdy na zywo nie widzialem jak spisuje sie takie skupione i czy doswietla na tyle aby pobocze rowniez czyms zbytnio nie zaskoczylo.

Z gory dzieki za pomoc!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...