Gość Rado Napisano 20 Marca 2015 Napisano 20 Marca 2015 Dzień dobry witam wszystkich forumowiczów, jako że moja kondycja fizyczna leży w gruzach postanowiłem coś z tym fantem zrobić i planuje zakup roweru, powiedzmy że do 1500zł i chodzi mi oczywiście o taki rower który wytrzyma moją wagę, zaznaczam z góry że nie zamierzam nim szaleć po wertepach czy innych lasach, obok mam duży park gdzie jest dużo asfaltowych alejek. Produkują takie rowery? Z góry dzięki za odpowiedz. Pozdrawiam
Pablo59 Napisano 20 Marca 2015 Napisano 20 Marca 2015 Z nowych do 140 kg gwarancję dają na unibike'a - ale najtańszy flash gts osprzętem nie powala, a tylko ten się niemal mieści w budżecie; może gdzieś jeszcze trafisz jakąś wyprzedaż ... np tu http://www.rowerzysta.pl/rower-crossowy-unibike-flash-gts-2014.html Z tyłu MUSI !!! być kaseta, a więc w opisie (shimano) CS HG.... a w żadnym wypadku nie TZ MF.... (wolnobieg) Inna opcja to używany - na zgniłym zachodzie nie z taką masą sobie radzą :)
grande1970 Napisano 20 Marca 2015 Napisano 20 Marca 2015 mogę polecić gianta revela 0 29 er (szukaj mtb bo jego podzespoły sa o wiele bardziej wytrzymałe niz w rowerach crosowych), wytrzyma to i można ponaginać prawa fizyki, sprawdzone osobiście szukaj używki
lukaszs Napisano 20 Marca 2015 Napisano 20 Marca 2015 przy takiej wadze musisz zwrócić koniecznie uwagę na koła , muszą być solidne (mocne szerokie obręcze) w rowerach crossowych są raczej węższe i lżejsze.
Pytanie
Gość Rado
Dzień dobry witam wszystkich forumowiczów,
jako że moja kondycja fizyczna leży w gruzach postanowiłem coś z tym fantem zrobić i planuje zakup roweru, powiedzmy że do 1500zł
i chodzi mi oczywiście o taki rower który wytrzyma moją wagę, zaznaczam z góry że nie zamierzam nim szaleć po wertepach czy innych lasach,
obok mam duży park gdzie jest dużo asfaltowych alejek.
Produkują takie rowery?
Z góry dzięki za odpowiedz. Pozdrawiam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.