LukasO Napisano 19 Marca 2015 Napisano 19 Marca 2015 Witam jestem od niedawna posiadaczem fulla od meridy konkretnie pierwszy model stormbringera i trapi mnie męczący pisk z mocowania zawieszenie z moich wstępnych oględzin dochodzi on z mocowania nie tyle samego dampera co tego trójkąta który mocowany jest tulejami z wachlarzem i rama posiada on zwykle tuleje ślizgowe i podkladki dystansowe z plastiku i tu moje pytanie czy przyczyną mogą być te platikowe podkladki czy też coś innego jeśli mógł bym prosić o ewentualne rady co do zastosowania czegoś innego po za tymi podkladkami z plastiku dodam iż rozkręcilem to mocowanie przeczscilem i przesmarowalem po czym po pierwszej jeździe problem powrócił i jeszcze jedno co zauważyłem to że piszczenie występuje przy swobodnej pracy a nie przy pełnej amortyzacji podczas np skoku czy mocniejszej pracy zawieszenia będę wdzięczny za wszelkie info
Mod Team durnykot Napisano 19 Marca 2015 Mod Team Napisano 19 Marca 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.