Skocz do zawartości

[Oświetlenie] Lampa przednia pod dynamo w pieście za 50-100zł.

dejmien

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jako, że musiałem moja zakupiona lampkę odesłać do sklepu (całość tutaj: http://www.forumrowerowe.org/topic/178571-oswietlenie-axa-luxx-70-plus-steady-problem-podlaczenie/), poszukuję lampki do mojego roweru. Moje wymagania:

- lampa pod dynamo w pieście

- wyjście pod tylna lampę

- funkcja świecenia przez krótki czas (kilka minut) po zatrzymaniu roweru

- zgodność z niemieckimi przepisami

Używać ja będę głównie w mieście, sporadycznie poza miastem, ale jedynie "awaryjnie", żeby dojechać do cywilizacji.

Póki co dwiema kandydatkami sa Axa Echo30 i Pico30. Widziałem tutaj http://www.forumrowerowe.org/topic/165176-oswietlenie-lampka-przednia-na-dynamo/ że @Fenthin zakupił Echo30. Nie wiem jak się na tym forum "woła", ale miło byłoby jakby się kolega wypowiedział na jej temat.

Jestem też otwarty na inne lampki, te dwie to tylko moje wstępne propozycje.

Napisano · Ukryte przez anarchy, 23 Marca 2015 - ..chyba nie na temat..? :)
Ukryte przez anarchy, 23 Marca 2015 - ..chyba nie na temat..? :)

Najeżdżasz kursorem na nazwę użytkownika, chwilę czekasz aż pojawi się okienko i wybierasz wyślij PW.

Napisano

Skoro nikt nic nie pisze, to odświeżę temat.

Ze stajni B&M to w tej cenie chyba tylko Lumotec IQ Avy N Plus, a i tak budżet lekko nagięty.

Napisano

Dzięki za odpowiedź zekker. Mimo wszystko kupiłem Axa Pico30 steady switch, wczoraj przetestowałem i jestem bardzo zadowolony. Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.